16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Άρχισαν οι χοροί στον ΠΑΟΚ (vids+pics)

Μαζί με τους φιλάθλους του, που βρέθηκαν στο «Δημήτρης Τόφαλος», πανηγύρισε την τρίτη θέση στο φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League ο ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου επιβλήθηκαν και στην αχαϊκή πρωτεύουσα του Προμηθέα Πατρών, έκαναν το 3-0 στη σειρά των «μικρών» τελικών και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο, με την απονομή να κάνει ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος. Στην κερκίδα που βρίσκονταν οι φίλαθλοι πήγαν μετά το τέλος του ματς οι «ασπρόμαυροι» και χόρεψαν στο ρυθμό των συνθημάτων.

 

«Μία μεγάλη σεζόν έφτασε στο τέλος και έκλεισε με πολύ όμορφο τρόπο. Με πίστη και αφοσίωση από την αρχή ως το τέλος. Δεν χρειάζονται περισσότερα σχόλια. Το πλάνο τα λέει όλα... Ευχαριστούμε... #Πάμε ΠΑΟΚ #ΠΑΟΚ #Οικογένεια ΠΑΟΚ #Μαύροι και άσπροι #Δέσμευση», ήταν το σχόλιο που συνόδευε το σχετικό βίντεο στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bj0MLCQHPS8/?taken-by=paokbasketball

Δείτε, παρακάτω, φωτογραφίες και βίντεο από την απονομή...

 

https://www.youtube.com/watch?v=CZVCw_HnklU

Στα 35 του, ο Φιλ Γκος πανηγύρισε το πρώτο μετάλλιό του και η χαρά του δεν περιγραφόταν. «Τελικά ένα τρόπαιο. Δεκατρία χρόνια, επιτέλους κάτι πήρα. Ευχαριστώ, ΠΑΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά μπροστά στην κάμερα της ΚΑΕ.

https://www.instagram.com/p/Bj0CHMtnwpt/?taken-by=paokbasketball

   



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ