19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Άρμστεντ: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να επιστρέψει το Ρέθυμνο, που στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League δοκιμάζεται στην Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Από το «PAOK Sports Arena» καλούνται να περάσουν το Σάββατο (17/03, 18.30) οι Κρητικοί, που γνωρίζουν τη δυσκολία της αποστολής τους, αλλά στοχεύουν στην κατάκτηση του «διπλού», όπως τόνισε και ο Μάλκολμ Άρμστεντ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ: «Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θέλουμε να διακόψουμε το αρνητικό σερί των τελευταίων τεσσάρων παιχνιδιών. Θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και είμαστε στη σωστή κατεύθυνση, πραγματοποιώντας πολύ καλή προετοιμασία. Η διάθεση και η ενέργειά μας είναι σε υψηλό επίπεδο και θεωρώ πως μπορούμε να φύγουμε με το «διπλό».

Αναφορικά με το «κλειδί» της νίκης, συμπλήρωσε: «Φυσικά, θα είναι ο ρυθμός, τον οποίο και θα πρέπει να ελέγξουμε. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ηττηθήκαμε εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να αποφύγουμε να φέρουμε το ίδιο αποτέλεσμα. Θεωρώ η άμυνά μας θα πρέπει να είναι πιο σκληρή, για να μεταφέρουμε αυτήν την ενέργεια στην επίθεση». Ρωτήθηκε και για την είσοδό τους στα πλέι οφ, αλλά απέφυγε να απαντήσει: «Σχετικά με τα πλέι οφ είναι νωρίς για να μιλάμε, αν και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε. Άλλωστε, για αυτό επέλεξα να έρθω σε αυτήν την ομάδα. Γιατί είναι από εκείνες που παραδοσιακά συνεχίζουν μετά το φινάλε της κανονικής περιόδου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ