18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Άρης: Υψηλοί στόχοι για Συρόπουλο, δίπλα του ο Λέκος

Με υψηλές βλέψεις θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών ο Άρης, όπως επισήμανε ο Σίμος Συρόπουλος.

Ο έμπειρος τεχνικός ανανέωσε τη συνεργασία του με τις Θεσσαλονικιές και στις πρώτες δηλώσεις του, μετά την ανακοίνωσή του, παραδέχθηκε: «Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που ανανεώθηκε η συνεργασία μας για τέταρτη χρονιά. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρουσία των ανθρώπων της διοικούσας επιτροπής του γυναικείου μπάσκετ, η οποία αποτελεί εγγύηση για τη σωστή λειτουργία της ομάδας. Επίσης, η άριστη συνεργασία με τον πρόεδρο του Α.Σ. κ. Λευτέρη Αρβανίτη και τον εκπρόσωπο του Α.Σ. στο γυναικείο μπάσκετ του συλλόγου κ. Αλέξανδρο Γκαντώνα, ήταν κίνητρο για να συνεχίσουμε την κοινή μας πορεία».

Όσον αφορά στους στόχους τους, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, συμπλήρωσε: «Για άλλη μία χρονιά η στόχευση όλων των τμημάτων του γυναικείου μπάσκετ του Άρη είναι ο πρωταθλητισμός με την ταυτόχρονη καλλιέργεια και ανάδειξη του ταλέντου των νεαρών αθλητριών μας. Παράλληλα, συνεχίζεται η ανάπτυξη της ακαδημίας των κοριτσιών Aris Girls’ Basketball Academy, που έχει καταστεί η κορυφαία τα τελευταία χρόνια στην πόλη».

Κλείνοντας, έστειλε το μήνυμά του στον «κιτρινόμαυρο» κόσμο: «Τέλος, γνωρίζοντας ότι οι φίλαθλοι του Άρη αγαπούν το μπάσκετ, τους θέλουμε κοντά μας για να εκπληρώσουμε μαζί τους στόχους που είχαμε βάλει από πέρυσι, αλλά δυστυχώς ο κορονοϊός δεν μας το επέτρεψε. Εμείς υποσχόμαστε ότι θα τους ανταμείψουμε με την προσπάθεια και την αγωνιστικότητά μας μέσα στο γήπεδο. Ραντεβού στο Παλέ».

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Λέκος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον ίδιο να αναφέρει σχετικά: «Είμαι ενθουσιασμένος που η νέα σεζόν θα με βρει σε έναν από τους πιο ιστορικούς συλλόγους της χώρας και ευχαριστώ τον κόουτς Σίμο Συρόπουλο για την ευκαιρία που μου δίνει. Εύχομαι καλή σεζόν, με υγεία και στο τέλος της χρονιάς να έχουμε πετύχει τους στόχους μας. Τα υπόλοιπα με τη σκληρή δουλειά θα φανούν στο γήπεδο».

Η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ. Άρης και το τμήμα μπάσκετ Γυναικών ανακοινώνουν τη συνεργασία με τον προπονητή Γιάννη Λέκο, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Ο Γιάννης Λέκος θα είναι βοηθός προπονητής αγωνιστικών τμημάτων, υπεύθυνος scouting και προπονητής ακαδημίας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ