15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Άρης: Το παλεύει με τα ΒΑΝ, στο βάθος το plan b (vid)

Το χθεσινό άτυπο διοικητικό συμβούλιο δεν έβγαλε στην επιφάνεια κάτι άγνωστο. Για τον Άρη βασική προτεραιότητα, αφού πέρασε τον πρώτο σκόπελο της αδειοδότησης μέσω του ΕΣΑΚΕ, είναι η διευθέτηση του θέματος των ΒΑΝ. Είναι εύκολο να καταφέρει αυτό που δεν έκανε τα προηγούμενα χρόνια; Ασφαλώς και όχι αλλά κάνει την προσπάθεια του.

 


Το ζητούμενο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι να φτάσει σε κάποιο συμβιβασμό με 2-3 από αυτούς που έχουν δικαιωθεί έτσι ώστε τα υπόλοιπα από τα επτά ΒΑΝ να αντιμετωπιστούν με τη βοήθεια του κόσμο της, γιατί δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Στον Άρη σχεδιάζουν την πραγματοποίηση μιας συνέντευξης Τύπου που θα γίνει λογικά την επόμενη εβδομάδα. Σε αυτήν θα παρουσιαστούν τα δεδομένα αλλά και τα εισιτήρια διαρκείας που, ειδικά φέτος, θα έχουν την αξία «οξυγόνου» για την ΚΑΕ Άρης.

 


Στο «Nick Galis Hall» δεν θέλουν να μιλούν για άλλη οδό, όμως εκ των πραγμάτων θα πρέπει να ετοιμάζονται και για την ενεργοποίηση ενός εναλλακτικού πλάνου, αυτού που θα έρθει στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι η άρση και των επτά ΒΑΝ είναι αδύνατη. Σε αυτό το σενάριο, ο Άρης θα πρέπει να δημιουργηθεί με παίκτες των οποίων τα letter of clearence είναι στην Ελλάδα.

 


Με όλα αυτά γίνεται εύκολο κατανοητό ότι στον Άρη δεν μπορούν να μιλούν για ονόματα ως προς το ρόστερ της ομάδας της νέας σεζόν. Έτσι κι αλλιώς η ομάδα δεν έχει κλείσει καν την εκκρεμότητα του προπονητή.

 

 

 


Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ