17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Άρης: Το εορταστικό και ενωτικό μήνυμα του Παπαγεωργίου (pic)

Η 25Η Μαρτίου για τον Άρη δεν είναι μόνο μία ημερομηνία που έχει συνδυαστεί με την εθνική εορτή του 1821 αλλά είναι και η ημερομηνία όπου ιδρύθηκε ο σύλλογος και φέτος συμπληρώνει το 107ο έτος από την ίδρυσή του.

Με αφορμή τα σημερινά 107α γενέθλια του Άρη από την ίδρυσή του (25 Μαρτίου 1914) ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου, έστειλε το δικό του εορταστικό και συνάμα ενωτικό μήνυμα ενόψει και της δύσκολης συνέχειας της ομάδας που δίνει την δική της μάχη για την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία και την είσοδο στα πλέι οφ της Βasket League.

Αναλυτικά το μήνυμα του Χάρη Παπαγεωργίου: «Ο Αθλητικός Σύλλογος του ΑΡΗ, ο οποίος ιδρύθηκε στις 25 Μαρτίου του 1914 και έχει προσφέρει στην πόλη της Θεσσαλονίκης αμέτρητες πρωτιές και διακρίσεις, γιορτάζει φέτος τα 107α γενέθλιά του.

Το όνομα του ΑΡΗ, που αναφέρεται στο Θεό του Πολέμου, ΑΡΗ και συμβολίζει την μαχητικότητα και η ημερομηνία ίδρυσής του, η 25η Μαρτίου, κατά την οποία το ελληνικό έθνος γιορτάζει την ελληνική επανάσταση, κάνουν τον Αθλητικό Σύλλογο του ΑΡΗ μοναδικό στον ελληνικό χώρο.

107 χρόνια και συνεχίζουμε, όλοι μαζί, ενωμένοι.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΗ ΜΑΣ!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ