24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Άρης: Συνεχίζει και η Τσαμπούρη

Αφού «έκλεισε» τις θέσεις του προπονητικού επιτελείου του στη γυναικεία ομάδα που αγωνίζεται στην Α2 ο Άρης φρόντισε και για τα τμήματα υποδομής του.

Η Παναγιώτα Τσαμπούρη θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στις Θεσσαλονικιές, στις Κορασίδες και τις Παγκορασίδες, με την ίδια να αναφέρει σχετικά μετά τη συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου της: «Κατ’ αρχάς θέλω να ευχαριστήσω τη διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ Γυναικών του Α.Σ. Άρης και τον κόουτς Συρόπουλο για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου τα τελευταία τρία χρόνια. Είναι τιμή και ευθύνη να ηγείσαι της ακαδημίας κοριτσιών της μεγαλύτερης ομάδας μπάσκετ στην Ελλάδα».

Όπως πρόσθεσε: «Ο ποιοτικός σχεδιασμός σε συνδυασμό με τη σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο από ολόκληρη την προπονητική ομάδα, καθώς και η συμπαράσταση των γονέων που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους, θεωρώ πως είναι το τρίπτυχο επιτυχίας πάνω στο οποίο συνεχίζουμε να λειτουργούμε και να μεγαλώνουμε. Όσον αφορά στα αγωνιστικά αναπτυξιακά τμήματα, ο Άρης θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί μέσα από την εκμάθηση του μπάσκετ και την καλλιέργεια του χαρακτήρα των αθλητριών μας. Εύχομαι αυτό να γίνεται απρόσκοπτα με πολλές ώρες προπόνησης και αγώνων μέσα στο γήπεδο, χωρίς παύσεις και διακοπές λόγω κορονοϊού, συνθήκες που πλήγωσαν όλους μας τα τελευταία δύο χρόνια. Καλή μπασκετική χρονιά με υγεία και χαμόγελο».

Η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ. Άρης και το τμήμα μπάσκετ Γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την προπονήτρια Παναγιώτα Τσαμπούρη για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Η Παναγιώτα Τσαμπούρη θα είναι η προπονήτρια των Κορασίδων και Παγκορασίδων του συλλόγου μας, συνεχίζοντας το επί σειρά ετών επιτυχημένο έργο της στις ομάδες του Άρη».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ