22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Άρης: Συμφώνησε με Κάουαν Τζούνιορ (vid)

Σε συμφωνία με τον Άντονι Κάουαν Τζούνιορ ήρθε ο Άρης, ο οποίος θα αποτελέσει τον "εκλεκτό" του Γιάννη Καστρίτη για την περιφέρεια της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

To ενδιαφέρον του Άρη για τον 23χρονο Αμερικανό γκαρντ πήρε σάρκα και οστά, και ο Άντονι Κάουαν θα πρέπει να λογίζεται παίκτης των "κίτρινων". Ο Άρης προχωράει την διαδικασία άρσης των ban της FIBA, κλείνοντας ένα προς ένα τα "ανοικτά μέτωπα", και μόλις αυτό ολοκληρωθεί, θα μπορέσει να προχωρήσει και σε επίσημες ανακοινώσεις ξένων παικτών. Ο νεαρός γκαρντ, απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ πρόκειται να είναι ένας εξ αυτών των ανακοινώσεων, καθώς τα βρήκε όλα με τον Άρη και συμφώνησε να ενισχύσει την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη για την επόμενη αγωνισιτκή περίοδο.

Ο Κάουαν αγωνίστηκε τη σεζόν 2020-21, στη θυγατρική ομάδα των Μέμφις Γκρίζλις στην G League, τους Μέμφις Χαστλ, έχοντας μέσο όρο 6.2 πόντους. Από το NCAA αποφοίτησε με 16.3 πόντους, 4.7 ασίστ και 3.6 ριμπάουντ μέσο όρο την τελευταία του χρονιά, ενώ ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας της περιφέρειας Big Ten.

https://www.youtube.com/watch?v=r9PtaKGE1aU



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ