24.9 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Άρης: Συμφωνίες, αναζητήσεις αλλά τον «πνίγουν» τα ΒΑΝ

Ο Άρης ανήκει στο μικρό -ευτυχώς- πια γκρουπ ομάδων που δεν έχουν κάνει -επισήμως τουλάχιστον- κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν. Το διοικητικό τοπίο έχει ξεκαθαρίσει μετά την παραχώρηση των μετοχών Γουλιέλμου, προπονητής υπάρχει (Καμπερίδης), τι μένει λοιπόν;

 


Δεν είναι εύκολο να συμμαζευτεί η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εδώ και χρόνια. Οι προτεραιότητες είναι ξεκάθαρες. Εγγυητική αφού αυτή που υπήρχε κατέπεσε, οπότε απαιτούνται 60 χιλιάδες και άρση των οχτώ BAN. Το δεύτερο εγχείρημα είναι πιο δύσκολο αφού για να πραγματοποιηθεί απαιτούνται ασφαλώς περισσότερα χρήματα αλλά και η καλή θέληση των οχτώ που έχουν δικαιωθεί στη FIBA. Επιπρόσθετα θα πρέπει να ανακτηθούν ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα. Αυτά είναι τα βασικά ζητούμενα για να μπορέσει ο Άρης να αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα.

 


Η προεργασία γι' αυτό έχει γίνει και έχει προχωρήσει όμως δεν μπορεί να ολοκληρωθεί. Ο Δημήτρης Φλιώνης συμφώνησε και θα συνεχίσει στην ομάδα, όπως συμφώνησαν ο Δημήτρης Αγραβάνης και ο Γιάννης Κουζέλογλου. Στον Άρη είχαν αποφασίσει να αρχίσουν με τέσσερις ξένους. Η παραμονή του Ντραγκίσεβιτς είναι δεδομένη όμως δεν είναι τόσο σίγουρη η παραμονή του Μίλαν Μιλόσεβιτς τον οποίο προτιμά ο Σάββας Καμπερίδης στο «4» από τον Αντουέιν Ουίγκινς που είναι διαθέσιμος.

 


Στην περιφέρεια ο Άρης προσπάθησε για τον Ουίλ Χάτσερ όμως το εξαψήφιο ποσό που συνεχίζει να ζητάει ο Αμερικανός, είναι έξω από κάθε κουβέντα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που έστρεψε το ενδιαφέρον της στον Τζέρι Σμιθ που τα τελευταία δύο χρόνια έπαιξε στον Ήφαιστο.

 


Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ