21.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Άρης: Πρόβλημα που ψάχνει λύση με τον Μιλόσεβιτς

Αφού κατάφερε να απαλλαγεί από τον βραχνά των BAN για να ενεργοποιήσει τις συμφωνίες του με τους ξένους παίκτες του και να παρουσιαστεί πλήρης στο Πρωτάθλημα, ο Άρης δεν θέλει σε καμία περίπτωση να βρεθεί στην ίδια θέση. Μία οφειλή όμως προς τον Μίλαν Μιλόσεβιτς τον βάζει και πάλι μπροστά σε αυτόν τον κίνδυνο.

 


Ο Βόσνιος που φόρεσε τη φανέλα του Άρη στις δύο προηγούμενες σεζόν, φέρεται να έχει θέσει τελεσίγραφο προς τους ανθρώπους της ομάδας προκειμένου να εξοφληθεί αφού έχει λαμβάνειν έναν ποσό της τάξης των 60 χιλιάδων ευρώ. Η ΚΑΕ Άρης επί της ουσίας αναγνωρίζει ότι υφίσταται το πρόβλημα αλλά διέψευσε πως έφτασε στα γραφεία έγγραφο από την πλευρά του Μιλόσεβιτς.

 


Οι «κίτρινοι» έκαναν γνωστό ότι βρίσκονται σε συζητήσεις με τον παίκτη και μένει να φανεί αν και με ποιο τρόπο θα βρεθεί λύση στο θέμα, προκειμένου να μην απειληθεί ξανά η ομάδα με μία προσφυγή στη FIBA και εν συνεχεία με ΒΑΝ. Δεν είναι άλλωστε καθόλου απίθανο να χρειαστεί πολύ σύντομα να αναζητήσει παίκτη, αφού το συμβόλαιο του Φίνκε ήταν διάρκειας ενός μήνα και ο Αμερικανός δεν φαίνεται να θέτει υποψηφιότητα για κάτι περισσότερο, οπότε μπορεί να υπάρξει ανάγκη αντικατάστασης του. Αυτό θα μπορεί να συμβεί ασφαλώς, μόνο με τον Άρη «καθαρό» από τέτοιου είδους δεσμεύσεις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ