19.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Άρης… να γουστάρεις τρελά «ισοπέδωσε» την Κύμη!

Ένας απολαυστικός Άρης εκμεταλλεύτηκε το «ξεζούμισμα» της Κύμης από την υπερπροσπάθεια με τον Ήφαιστο Λήμνου και την «πάτησε» με 95-60 σε μια ρεβάνς για την ντροπιαστική ήττα του πρώτου γύρου, πραγματοποιώντας μακράν την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και δείχνοντας επιτέλους μερικές εκ των αληθινών του δυνατοτήτων του, μαζί με ένα μήνυμα για την επόμενη χρονιά.

Η άμυνα των «κιτρίνων» οδήγησε σε «στραγγαλισμό» την ομάδα της Εύβοιας από το πρώτο λεπτό, με ένα «σόου» του Μποχωρίδη παράλληλα να δείχνει το δρόμο επιθετικά. Το σκορ στο 26-2 του πρώτου δεκαλέπτου αντανακλά καλύτερα από οτιδήποτε άλλο την εικόνα της αναμέτρησης, καθώς δεν άλλαξε και το δεύτερο, με τον Κάιζερ χαμηλά και τον Μπελ από την περιφέρεια να βρίσκουν ρυθμό και την Κύμη να σκοράρει... με το σταγονόμετρο, με μερικά καλάθια του Σαγκς (49-18).

Τζόουνς και Μποχωρίδης συνέχισαν να... σέρνουν και η διαφορά έφτασε στους 40 πόντους, με τον Νταλό να πετυχαίνει καλάθι για υο 67-27 στο 27ο λεπτό, απέναντι σε έναν ΤζεΚουάν που πάλευε μόνος του (74-36). Τότε ήταν, που οι παίκτες του Καστρίτη χαμήλωσαν ταχύτητα, με τον Καρινιάουσκας να παίρνει κάποιες πρωτοβουλίες και να οδηγεί απλά την απόσταση στο τελικό 95-60, σε μια ευρεία νίκη του Άρη.

Δεκάλεπτα: 26-2, 49-18, 74-36, 95-60

ΑΡΧΗΓΟΣ... ΤΑΥΡΟΣ ΣΕ ΥΑΛΟΠΩΛΕΙΟ: Κανείς εκ των γηπεδούχων δεν υστέρησε, αλλά πρώτος το σύνθημα έδωσε ο Λευτέρης Μποχωρίδης με 21 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ, στην πιο γεμάτη του εμφάνιση για φέτος. Χρωστούσε μια τέτοια στον εαυτό του.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Τι να συζητήσεις σε έναν αγώνα που είχε σκορ 26-2 στο πρώτο δεκάλεπτο κι έφτασε μέχρι το +40 για τον Άρη! Οι «κίτρινοι» εκμεταλλεύτηκαν άψογα τις 13 περισσότερες κατοχές τους (12-8 επιθετικά ριμπάουντ, 13-22 λάθη), βλέποντας τους αντιπάλους τους να έχουν ένα τραγικό 37% στα σουτ εντός παιδιάς, ενώ εκείνοι σημείωσαν το αξιοπρεπές 50%.

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ