21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Άρης: Με τρεις απουσίες απέναντι στον Ιωνικό

Mε τρεις απουσίες θα υποδεχθεί αύριο στο «Nick Galis Hall» τον Ιωνικό Νικαίας η ομάδα του Άρη, στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Την ανάγκη να αποδείξουν πράγματα, δήλωσε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης ο Σάββας Καμπερίδης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ, η ομάδα ολοκλήρωσε την απογευματινή της προπόνηση, ολοκληρώνοντας έτσι και την προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου (10/4, 17:00, ΕΡΤ3) με αντίπαλο τον Ιωνικό. Σε αυτήν την προπόνηση δεν συμμετείχαν οι Δημήτρης Σταμάτης, Γιάννης Σιδηροηλίας και Κώστας Τσιρογιάννης, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θα απουσιάσουν και από το αυριανό παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, η κατάσταση του Κώστα Τσιρογιάννη θα είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης για ένα εκτεταμμένο χρονικό διάστημα. Ο 21χρονος γκαρντ, ο οποίος υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις, υπέστη ρήξη στο πρόσθιο κέρας του έξω μηνίσκου του δεξιού του γονάτου και θα αρχίσει πρόγραμμα αποκατάστασης και θεραπείες, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται σε δύο με τρεις εβδομάδες.

Με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, δηλώσεις έκανε ο προπονητής των κιτρίνων, Σάββας Καμπερίδης, ο οποίος έθεσε μεγάλης σημασίας την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις, από τις οποίες ο Άρης απουσιάζει εδώ και λίγο καιρό και με την μάχη για την 8άδα να μοιάζει δύσκολη.

«Η εικόνα μας στα τελευταία παιχνίδια δεν είναι αυτή που πρέπει. Η αναμέτρηση με τον Ιωνικό, είναι η τελευταία στο γήπεδό μας και θα πρέπει να αποδείξουμε, πρώτα στους εαυτούς μας, ότι η χρονιά δεν είχε τελειώσει στον αγώνα με τον Ηρακλή».

Οι "Κίτρινοι" βρίσκονται στην 9η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 6 νίκες και 14 ήττες, 1 λιγότερη από τον αυριανό τους αντίπαλο. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, η ομάδα της Νίκαιας είχε κερδίσει με το οριακό 68-64, πίσω από τα μεγάλα τρίποντα του Τολιόπουλου και του Φιτζπάτρικ με το παιχνίδι στο "νήμα" .

Θυμηθείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης της 10ης αγωνιστικής της Basket League:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ