15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Άρης Θήβας : «Αποφασίζουμε να μην συμμετέχουμε στην Γ’ Εθνική» (pic)

 Πράξη έκανε τα όσα έλεγαν τα ρεπορτάζ ο Άρης Θήβας, ο οποίος με επιστολή του ενημέρωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αλλά θα επιστρέψει στην Α' ΕΣΚΑΣΕ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ομάδα της Βοιωτίας, με το μέλλον να διαγράφεται αβέβαιο η νέα διοίκηση του πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση, ενώ θα διατηρήσει την αγωνιστική της ποιότητα.

Αναλυτικά :

«Μια σοβαρη διοικηση κρίνεται στα δύσκολα,με δεδομένη την δύσκολη περίοδο και το αβεβαιο μέλλον που διαγράφεται για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, εμείς η διοικηση του ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ με μοναδικό κίνητρο την ύγεια και την βιωσιμότητα του συλλόγου μας, αποφασίζουμε να μήν συμμετεχουμε στο πρωτάθλημα της Γ ΕΘΝΙΚΗΣ για την αγωνιστική περιοδο 2020-2021.
επιστρέφουμε στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΣΕ οπως μας δίνει την δυνατότητα ο νόμος.
Η διοικηση αποφασισε επίσης να διατηρηθει η αγωνιστική ποιότητα της ομάδας και να ενισχυθούν περαιτέρω οι υποδομες του συλλόγου.
Επισης αποφασιστηκε οτι δεν θα παραχωρηθει κανένας παικτης της ομάδας, αντιθετως θα ενισχυθεί ο σύλλογος με νέους ταλαντούχους παίκτες ετσι ωστε να δημιουργηθεί ενας νέος κορμος ωστε σύντομα ο σύλλογος να επανέλθει στις εθνικές κατηγορίες όταν επέλθει η ομαλότητα.
Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις σχετικά με την τεχνική ηγεσία και τους αποκτηθέντες αθλητες.
Εμεις στον ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ ειμαστε μια οικογένεια υγιης και αγαπημένη, εχουμε μάθει να παλευουμε ολοι μαζι και αυτό θα πράξουμε!!!
Μια νέα πορεία ανοίγεται μπροστά μας, σας καλούμε και πάλι να την ζήσουμε μαζι....».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ