22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Άρης: Αντίπαλος του χεριού του στο BCL

Ο Άρης όπως και όλες οι ομάδες του 3ου Basketball Champions League μετράνε αντίστροφα για την αυριανή κλήρωση της Γενεύης. Πριν από λίγο έγιναν γνωστά τα γκρουπ δυναμικότητας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να τοποθετείται στο 1ο από τα συνολικά τέσσερα που συγκροτήθηκαν, κάτι που πρακτικά θα τον διασταυρώσει με μία ομάδα που θα είναι το λιγότερο του... χεριού του στην 1η φάση των προκριματικών.

 

Πιο συγκεκριμένα οι “κιτρινόμαυροι” ορίστηκαν στο 1ο γκρουπ μαζί με την Αβτοντορ Σάρατοβ της Ρωσίας, την Μπέικεν Μπίαρς της Δανίας, την Οραντέα της Ρουμανίας, την Εστουδιάντες της Ισπανίας και την Τζάιαντς Αντβέρπ του Βελγίου.

 

Έτσι αντίπαλος του Άρη θα είναι μια από τις ομάδες του 4ου γκρουπ δυναμικότητας, δηλαδή μία από τις: ΑΕΚ Λάρνακας Κύπρου, Ντιναμό Τμπιλίσι Γεωργίας, Φράιμπουργκ Ολίμπικ Καρχού Μπάσκετ Καουχαόκι Φινλανδίας, Λέστερ Ράιντερς Μεγάλης Βρετανίας και Νόρκεπινγκ Ντόλφινς Σουηδίας.

 

Παράλληλα έγινε γνωστό ότι ο 1ος αγώνας για τον Άρη θα είναι εκτός έδρας στις 20 Σεπτεμβρίου και ο 2ος στο "Nick Galis Hall" στις 22 Σεπτεμβρίου.

 

Οι 12 ομάδες που θα προκριθούν από τον 1ο προκριματικό γύρο θα παίξουν μεταξύ του στον 2ο προκριματικό γύρο, με τους αγώνες να είναι προγραμματισμένοι για τις 25 και 28 Σεπτεμβρίου. Στον 3ο προκριματικό γύρο βρίσκονται ήδη η τσέχικη Παρντουμπίτσε, η λιθουανική Λιετκαμπέλις, η γερμανική Μπαϊρόιτ, η γαλλική Ναντέρ, η τουρκική Μπουγιούκσεχίρ και η ισπανική Μούρθια. Αυτές θα αντιμετωπίσουν τις έξι ομάδες που θα περάσουν από τον 2ο προκριματικό γύρο, δίνοντας τους 2ους αγώνες ως γηπεδούχους. Τα παιχνίδια του 3ου γύρου θα πραγματοποιηθούν 1 και 4 Οκτωβρίου.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ