26.1 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Άπαντες παρόντες στον Παναθηναϊκό

Μόλις μία προπόνηση έκανε ο Παναθηναϊκός ενόψει της αναμέτρησης με το Λαύριο. Η συναυλία του Ενρίκε Ινγκλέσιας στο ΟΑΚΑ τοποθέτησε τον αγώνα του με την ΑΕΚ την Παρασκευή (11/5), έτσι είχε κάτι λιγότερο από 48 ώρες στη διάθεσή του ως το επόμενο τζάμπολ με το Λαύριο, εκτός έδρας, αύριο (13/5, 17.00).

Ο Τσάβι Πασκουάλ είδε την ομάδα του να κάνει μια μεστή εμφάνιση απέναντι στην πρωταθλήτρια BCL, AEK. Με ρυθμό και ελάχιστα λάθη. Αυτό που περιμένει είναι μια ακόμη καλύτερη εμφάνιση απέναντι στο Λαύριο, καθώς κανένας δεν ξεχνά τι είχε γίνει στον αγώνα του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ, όταν χρειάστηκαν δύο παρατάσεις για να φτάσει ο Παναθηναϊκός στη νίκη.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, όλοι οι παίκτες έδωσαν το "παρών" στην προπόνηση και ο Καταλανός τεχνικός θα τους έχει όλους στη διάθεσή του αύριο στην 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της stoiximan.gr Basket League (13/5, 17.00).
***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods υπενθυμίζει πως λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων που ισχύει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν διαθέτει εισιτήρια στους φιλάθλους της για την αυριανή αναμέτρηση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ