20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Άπαντες παρόντες στον ΕΣΑΚΕ (pics)

Έκτακτη γενική συνέλευση των ιδιοκτητών των ΚΑΕ έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (06/05) στον ΕΣΑΚΕ, με αφορμή όλα όσα γίνονται τελευταία στην Basket League.

Το παρών στη Γ.Σ. δίνουν, μεταξύ άλλων, τόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όσο και οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, από πλευράς «αιωνίων», ο Μάκης Αγγελόπουλος από την ΑΕΚ, ο Βαγγέλης Λιόλιος από τον Προμηθέα Πατρών, ο Γιώργος Πανταζόπουλος από το Περιστέρι, o Άρης Καρακούσης από τον ΠΑΟΚ, ο Παντελής Πούμπουρας από τον Ήφαιστο Λήμνου, ο Φάνης Ταρνατώρος από το Χολαργό, ο Δημήτρης Γουλιέλμος από τον Άρη, ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος από τον Πανιώνιο, ο Κωστής Ζομπανάκης από το Ρέθυμνο, ο Αλέξανδρος Θεοδώρου από την Κύμη, ο Γιάννης Ψαρράκης από το Λαύριο και ο Μιχάλης Μελής από τον Κολοσσό Ρόδου.

Κλιμάκιο της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας επίσης συμμετέχει στη σύσκεψη, που γίνεται προεξάρχοντος του προέδρου του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλη Γαλατσόπουλου, ενώ έξω από τα γραφεία της διοργανώτριας αρχής της Basket League, στο Μαρούσι, υπάρχει και διακριτική αστυνομική παρουσία. Στους εκπροσώπους του Τύπου δεν επιτράπηκε να παραμείνουν στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΣΑΚΕ και αποχώρησαν πριν ξεκινήσει η γενική συνέλευση.

     



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ