16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Άξιζε η αναμονή για Κάζινς

Περίμενε καιρό αυτήν τη στιγμή ο Ντε Μάρκους Κάζινς, συγκεκριμένα, από το 2010 οπότε έκανε το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Σακραμέντο Κινγκς.

Αφού φόρεσε τη φανέλα των «βασιλιάδων» (2010-2017) κι εν συνεχεία των Νιου Ορλίνς Πέλικανς (2017-2018), στα 28 του πλέον, ο Αμερικανός σέντερ είναι έτοιμος να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στα πλέι οφ του ΝΒΑ. Ο τέσσερις φορές all star (2015-2018) περίμενε αρκετό καιρό για να τα καταφέρει, έχοντας πρώτα αγωνιστεί σε 565 ματς κανονικής περιόδου.

Ο «Boogie» ήταν δεύτερος στη σχετική λίστα με τους εν ενεργεία παίκτες του ΝΒΑ που δεν έχουν αγωνιστεί, ποτέ στην καριέρα τους, στα πλέι οφ. Πρώτος παραμένει ο 30χρονος Όμρι Κάσπι, που συμπλήρωσε αισίως 588 ματς στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, άπαντα όμως κανονικής περιόδου. Ο Ισραηλινός σέντερ έπαιξε φέτος στους Μέμφις Γκρίζλις, που τερμάτισαν δωδέκατοι στη Δύση, ενώ στο παρελθόν ήταν μέλος των Σακραμέντο Κινγκς, Κλίβελαντ Καβαλίερς, Χιούστον Ρόκετς, Νιου Ορλίνς Πέλικανς, Μινεσότα Τίμπεργουλφς και Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, χωρίς όμως παρουσία στα πλέι οφ.

Ο Ντε Μάρκους Κάζινς έχει φέτος κατά μέσο όρο με τους «πολεμιστές» 16,3π., 8,2 ριμπάουντ, 3,6 ασίστ και 1,5 κοψίματα στα τριάντα ματς που έδωσε μετά την επιστροφή του από το σοβαρό τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα. Με το δεδομένο πως οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στοχεύουν και πάλι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο 28άχρονος σέντερ θα έχει πλέον την ευκαιρία όχι μόνο να αγωνιστεί στα πλέι οφ, αλλά και να διεκδικήσει τον τίτλο. Πρώτος αντίπαλός τους στα πλέι οφ θα είναι οι Λος Άντζελες Κλίπερς (14/04, 03.00).

https://www.youtube.com/watch?v=PYD1Icaz8oY

https://www.youtube.com/watch?v=dtyJ-8IH7YM



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ