17 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Άντονι Μπένετ: Από την κορυφή του draft στο Πουέρτο Ρίκο (pic)

Draft στο NBA χωρίς λάθος εκτιμήσεις, φαγητό χωρίς αλάτι. Ένα ακόμα ενδεικτικό παράδειγμα από τη φουρνιά του 2013. Το τότε νούμερο 1 άκουγε στο όνομα Άντονι Μπένετ και είχε καταλήξει στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, ενώ το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο είχε ακουστεί 15ο, με τους Μιλγουόκι Μπακς να πετυχαίνουν τζακποτ!

Ο πρώτος, σήμερα (28/05) ανακοινώθηκε από τους  Cangrejeros στο Πουέρτο Ρίκο, ενώ ο άλλος είναι back-to-back MVP της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη και ένας εκ των πιο ακριβοπληρωμένων παικτών.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στην ίδια φουρνιά draft είχεαν βγει και οι Βίκτορ Ολαντίπο (νούμερο 2) και Ρούντι Γκομπέρ (νούμερο 27). 

Η καριέρα του Μπένετ στο NBA διήρκησε από το 2013 έως και το 2017, όπου κατέγραψε 155 συμμετοχές με 4.4 πόντους και 3.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Ακολούθησε ένα πέρασμα από την Ευρώπη, για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε και κάποιες θητείες στην G-League.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στους Cangrejeros υπέγραψε πριν από λίγο καιρό και ο Τζέι Τζέι Μπαρέα, που εγκατέλειψε πρόωρα την ACB και την Εστουδιάντες (η οποία τελικά υποβιβάστηκε). Μάλιστα, ένας εκ των ιδιοκτητών της ομάδας είναι ο διάσημος τραγουδιστής Bad Bunny! 

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι ο 28χρονος Καναδός φόργουορντ, παρόλο που δεν είχε ομάδα από το 2019, βρέθηκε στις κλήσεις του Νικ Νερς για την προετοιμασία ενόψει Προλυμπιακού Τουρνουά και αν δεν..κοπεί, θα βρεθεί στο δρόμο της Εθνικής Ελλάδος. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ