20.6 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Άντονι: «Μου υποσχέθηκαν πολλά στους Νικς και τους πίστεψα»

Ο Καρμέλο Άντονι μίλησε για την περίφημη απόφασή του στην free agency του 2014, όπου διάλεξε προς έκπληξη όλων Νικς αντί Μπουλς, εξηγώντας το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας του.

Μια ενδιαφέρουσα... εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε ο Καρμέλο Άντονι. Ο πολύπειρος φόργουορντ, που αυτή τη στιγμή παραμένει ελεύθερος και περιμένει να βρει μια ομάδα, για να κλείσει την καριέρα του, έχει δει πως τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε μονίμως... καθοδική πορεία και ένας από τους λόγους, που έχει φτάσει σε αυτό το σημείο, είναι η απόφαση που πήρε την free agency του 2014.

Εκεί, αντί να διαλέξει τους Σικάγο Μπουλς και να «συμμαχήσει» για τον τίτλο με τον Ντέρικ Ρόουζ, τελικά επέλεξε τους Νιου Γιορκ Νικς, με άπαντες να τον κατηγορούν, ότι κοίταξε τα λεφτά και όχι τη δόξα. Ο ίδιος αναφέρθηκε σε εκείνη την απόφαση, ρίχνοντας το φταίξιμο κυρίως στους Νεοϋορκέζους, θεωρώντας πως υποσχέθηκαν πράγματα, που δεν πλησίασαν καν στην εκπλήρωσή τους.

«Το 2014, πήγαινα στο Σικάγο. Ντέρικ Ρόουζ, Γιοακίμ Νοά, ήμουν εκεί. Το είχα αποφασίσει, ήμουν εκεί. Και έπειτα άρχισα να ακούω ψιθύρους στα παρασκήνια, ότι δεν είναι σωστό το timing, δεν είναι το ένα, το άλλο, εν μέσω της διαδικασίας λήψης της απόφασής μου, όμως δεν ήθελα να το αφήσω να την επισκιάσει. Και είχα αφήσει τους Νικς τελευταίους, γιατί ήξερα ότι ήμουν έτοιμος να προχωρήσω από εκείνη την κατάσταση, εξαιτίας όλων όσων περνούσα στην Νέα Υόρκη όλο αυτό το διάστημα», ανέφερε αρχικά ο «Μέλο».

Στη συνέχεια, λοιπόν, εξήγησε πώς τελικά τον έπεισαν οι Νικς: «Στην συνάντηση με τους Νικς τους ρωτάω να μου πουν τι μπορούν να κάνουν για το καλό του franchise, για να κερδίσει η ομάδα. Πολλές υποσχέσεις δόθηκαν, πολλά πράγματα ειπώθηκαν, και τους είπα ότι επειδή ξέρω ότι ανήκω στην Νέα Υόρκη, θα τους πιστέψω, θα τους ακολουθήσω».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ