15.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Άντεξε για χρόνο-ρεκόρ ο… τσουπωτός Γιόκιτς (vids)

Ο Νίκολα Γιόκιτς δεν φημίζεται για το κορμί του, με τους Αμερικανούς να σχολιάζουν συχνά-πυκνά τα παραπανίσια κιλά του, θα έχει να το λέει όμως για την αντοχή του.

Ο 24χρονος φόργουορντ/σέντερ... ξέχασε να βγει στην εκτός έδρας αναμέτρηση των Ντένβερ Νάγκετς με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, στο «Moda Center», παίζοντας για συνολικά 64.58’, από τα 68’ που διήρκησε, καθώς κρίθηκε στην τέταρτη παράταση. «Είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλούν. Ακόμα και όταν ήρθα εδώ, ίσως ήμουν λίγο... τσουπωτός. Δεν έχει διαφορά τώρα. Είναι ένα παιχνίδι μπάσκετ και νιώθω καλά», παραδέχθηκε μετά το τέλος του ματς ο Σέρβος, που έγραψε το όνομά του στα βιβλία της ιστορίας του ΝΒΑ.

Τα λεπτά που έμεινε στο παρκέ αποτελούν την έκτη καλύτερη επίδοση στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και την τέταρτη κορυφαία στα πλέι οφ, πίσω από τους Ρεντ Ρότσα (67’, 1953), Πολ Σέιμουρ (67’, 1953) και Μπομπ Κούζι (66’, 1953). Στην κανονική περίοδο, το απόλυτο ρεκόρ κατέχει ο Ντέιλ Έλις (69’, 1989), με δεύτερο τον Εξέιβιερ Μακ Ντάνιελ (68’, 1989).

Ο προπονητής του πάντως, Μάικ Μαλόουν, ένιωσε την ανάγκη να του ζητήσει συγγνώμη στα αποδυτήρια, μετά τη λήξη της αναμέτρησης. «Είμαστε καλύτεροι με εκείνον στο παρκέ και δεν είχα ιδέα ότι θα φθάναμε στις τέσσερις παρατάσεις. Του ζήτησα συγγνώμη και δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου», παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου.

https://www.youtube.com/watch?v=FN4n2cgbiyQ

Για την ιστορία, οι γηπεδούχοι αναδείχθηκαν νικητές, με το Σι Τζέι Μακ Κόλουμ επίσης να συμπληρώνει μία ώρα στο παρκέ, καθώς αγωνίστηκε για 60.01’.

https://www.youtube.com/watch?v=JksSrjiksDE

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ