23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Άνοιξε θέση ξένου με το «αντίο» του ΠΑΟΚ στον Κάρτερ

Η απόφαση να μην αντιμετωπίσει συντηρητικά το πρόβλημα στη μέση και να υποβληθεί σε επέμβαση, έβαλε τέλος στη σεζόν για τον Τζος Κάρτερ. Σήμερα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έβαλε και τυπικά τέλος και στη συνεργασία της με τον Αμερικανό φόργουορντ.

 

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Josh Carter. Ευχαριστούμε τον Josh Carter για όλα όσα προσέφερε, εντός και εκτός παρκέ, με τις ικανότητες, την εμπειρία και τον εξαίρετο χαρακτήρα του. Ένας σοβαρός τραυματισμός άλλαξε δυστυχώς τα σχέδια όλων μας.  Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και καλή τύχη σε ό,τι κι αν κάνει. Ο Josh αναχωρεί τις επόμενες ημέρες για τις ΗΠΑ. Ξέρουμε ότι και από εκεί, από το σπίτι του θα συνεχίσει να μας παρακολουθεί…» ανέφερε η ανακοίνωση του Δικεφάλου.

 

Έτσι ανοίγει και τυπικά μια θέση ξένου για τον ΠΑΟΚ που έτσι κι αλλιώς βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες στην αγορά για έναν παίκτη. Η αναζήτηση εστιάζεται στην απόκτηση ενός παίκτη στο «4» αλλά δεδομένου ότι η αγορά έχει μια ρευστή κατάσταση, δεν αποκλείεται να γίνει προσθήκη στο «3» όπως έδειξε η προσέγγιση του Μιχάιλο Άντριτς που δεν προχώρησε όπως και εκείνες των Χόλογουελ και Γιάνκοβιτς.

 

 

Βέβαια η κατάσταση που οδήγησε τον Δικέφαλο σε πλήρη αποσύνθεση λόγων των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού που οδήγησε στην αναβολή των αγώνων Πρωταθλήματος, Κυπέλλου και BCL, αναπόφευκτα επηρέασε και αυτή τη διαδικασία αν και ο Άρης Λυκογιάννης δεν έχει πάψει να... ψάχνει. Η σεζόν έχει δρόμο οπότε είναι δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα γίνει αυτή η κίνηση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ