23.4 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Άνετη ΤΣΣΚΑ, «γκέλα« η Ζενίτ στο Καζακστάν (vids)

Δύο αγώνες διεξήχθησαν τη Δευτέρα (4/11) για τη VTB League. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας νίκησε άνετα την Άβτοντορ με 103-79, ενώ η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έχασε στην παράταση από την Αστάνα εκτός έδρας με 109-108.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχει πλέον ρεκόρ 4-2 και παραμένει σταθερά πίσω από την πρωτοπόρο και αήττητη Χίμκι. Στον αντίποδα οι ηττημένοι παραμένουν ουραγοί μαζί με την Τσμόκι Μινσκ, έχοντας 0-4.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν σοβαροί και δεν έδωσαν δικαιώματα κυριαρχώντας στην αναμέτρηση. Ο Μάικ Τζέιμς ηγήθηκε στο σκοράρισμα με 19 πόντους. Για τους ηττημένους ο Έλτζιν Κουκ ήταν απελπιστικά μόνος και οι 33 πόντοι του δεν είχαν αντίκρυσμα.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Στο Καζακστάν, η Αστάνα υποχρέωσε τη Ζενίτ στην τέταρτη ήττα της σε έξι αγώνες (2-4), ενώ η ίδια έφτασε στο 2-2, επικρατώντας 109-108 στην παράταση (κ.α. 96-96).

Οι γηπεδούχοι ξέφυγαν με 19 πόντους, αλλά οι παίκτες του Χοάν Πλάθα αντέδρασαν και το παιχνίδι έγινε ντέρμπι. Με τρίποντο του Ντμίτρι Κχοστόφ στην εκπνοή, η Ζενίτ ισοφάρισε 96-96 και η αναμέτρηση κρίθηκε στην παράταση. Η Αστάνα εμφανίστηκε πιο ψύχραιμη και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε videos από τις δύο αναμετρήσεις:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ