21.3 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Άνετη… στο σπίτι η «Βασίλισσα» (vids)

Η Ρεάλ ήταν επιβλητική, «διέσυρε» με 94-63 την Εστουδιάντες και θα βρει την Μπανταλόνα στους «4» του Copa Del Rey, έτοιμη να το σηκώσει στο σπίτι της.

Από τη στιγμή, που η διοργάνωση των κορυφαίων οκτώ του Copa Del Rey διεξάγεται στην έδρα της, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δεδομένα ένα μικρό αβαντάζ, σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές. Αυτό φάνηκε απέναντι στη συμπολίτισσα Εστουδιάντες, που δεν μπόρεσε να την ανταγωνιστεί και οι «Μερένχες» πέρασαν άνετα στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας, με 94-63 και θα αντιμετωπίσουν την ενθουσιώδη Μπανταλόνα, που νωρίτερα είχε προκαλέσει «σοκ» στην Μπασκόνια.

Οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο βρήκαν αντίσταση ουσιαστικά για ένα δεκάλεπτο, με το σκορ τότε στο 29-27, αλλά με την άμυνά τους να λειτουργεί υποδειγματικά κατάφεραν μέχρι το ημίχρονο να πάρουν μια διαφορά, που έμοιαζε ασφαλείας, προηγούμενοι με 50-34. Αυτό αποδείχθηκε κιόλας, αφού δεν έχασαν την αυτοκυριαρχία τους έως το τέλος, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο την απόσταση, με τέσσερις να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων.

Πρώτοι και... καλύτεροι ήταν οι Γκουστάβο Αγιόν και Γκάμπριελ Ντεκ, με αμφότερους να σκοράρουν 16 πόντους, ενώ μαζί μάζεψαν 12 ριμπάουντ και μοίρασαν πέντε ασίστ. Για τους «Φοιτητές», που είχαν πολλούς σε κακή βραδιά, ο Βίκτορ Αρτεάγκα τελείωσε με 12 πόντους και πέντε ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ