15.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Άνετη και ωραία στην κορυφή η Ζενίτ (vid)

Η Ζενίτ δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα στο Καζακστάν και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στη VTB League για την χρονιά του 2020, επικρατώντας της Αστάνα με 77-70 και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 8-1.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ απέδειξε την ανωτερότητά της μέσα στο παρκέ απέναντι στην Αστάνα, στην αναμέτρηση που άνοιξε το πρόγραμμα της αγωνιστικής, δραπετεύονταςμε το διπλό από την έδρα της Αστάνα με 77-70.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους νικητές ήταν ο Ουίλ Τόμας, ο οποίος σημείωσε double double με 19 πόντους και 12 ριμπάουντ και ο Αρτούρας Γκουντάιτις με 18 πόντους και 6 ριμπάουντ. Από την πλευρά των γηπεδούχων προσπάθησε περισσότερο ο Μάρτιν Μέιερς, όπου σταμάτησε στους 17 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Στην εξέλιξη του αγώνα η Ζενίτ μπήκε... φορτσάτη και με εξαιρετική άμυνα έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 17-9. Η Αστάνα αντέδρασε πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου και μείωσε σε 33-31. Όμως το μπλακ άουτ που έπαθε στην τρίτη περίοδο η Αστάνα το εκμεταλλεύτηκε η Ζενίτ και με ένα σερί 30-12, έφτασε τη διαφορά στο 63-43. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανατρέψουν την κατάσταση αλλά η διαφορά αποδείχτηκε αρκετά μεγάλη, με αποτέλεσμα να ηττηθεί η Αστάνα και να πέσει στο 3-7.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ