21.4 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Άνετα την Αυστραλία ο Καναδάς (vids)

Ο Καναδάς αναδείχθηκε νικητής στο πρώτο φιλικό που έδωσε στο Περθ απέναντι στην Αυστραλία, με 90-70, παρά τις πολλές απουσίες του.

Οι Βορειοαμερικανοί προετοιμάζονται για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019, που θα διεξαχθεί το διάστημα 31 Αυγούστου με 15 Σεπτεμβρίου στην Κίνα, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Νικ Νερς να έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απώλειες. Παρ’ όλα αυτά, κατάφεραν να επικρατήσουν στη «RAC Arena» των «καγκουρό», που πλην του Μπεν Σίμονς έχουν στη διάθεσή τους όλα τα «μεγάλα» ονόματα μεταξύ των οποίων και έξι NBAers.

Ο Κέβιν Πάνγκος με 18π. και ο «διπλός» Άντριου Νέμπχαρντ με 12π. και δέκα ριμπάουντ ξεχώρισαν για τους Καναδούς, ενώ από τους ηττημένους πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Πάτι Μιλς με 20π., ενώ 18π. και οκτώ ριμπάουντ είχε ο Τζοκ Λαντέιλ και 10π. με δεκατρία ριμπάουντ ο Άντριου Μπόγκουτ.

Δείτε, εδώ, το στατιστικό.

Οι δύο αντίπαλοι θα συναντηθούν και σε νέο φιλικό επί αυστραλιανού εδάφους, αλλά και στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Αμφότερoι έχουν κληρωθεί στον Η’ Όμιλο, που θα φιλοξενηθεί στην πόλη Ντογκουάν, και θα παίξουν ακόμα με τη Λιθουανία και τη Σενεγάλη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ