25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Άνετα Μονακό-Λε Μαν, Σλότερ λαμπρός… οδηγεί τη Βιλερμπάν (vids)

Στους «4» του Κυπέλλου Γαλλίας πέρασαν χωρίς προβλήματα η Μονακό και η Λε Μαν, με την έτερη πρωτοπόρο στο πρωτάθλημα Στρασμπούρ, όμως, να γνωρίζει τον αποκλεισμό από τη Βιλερμπάν του κορυφαίου Έι Τζέι Σλότερ, ενώ με ανατροπή η Ναντέρ «πέταξε» εκτός τη Λιμόζ.

Μονακό και Λε Μαν απέδειξαν στο Leaders Cup που πραγματοποιείται στην Disneyland... γιατί προπορεύονται στο πρωτάθλημα Γαλλίας. Οι Μονεγάσκοι, από τη δική τους πλευρά, «συνέτριψαν» με 93-66 την Μπουρ, με τον Τζέραλντ Ρόμπινσον να έχει 21 πόντους και την ομάδα του να πιστοποιεί την τρομερή περίοδο φόρμας που διανύει. Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας, θα συναντήσει τη Βιλερμπάν, η οποία έφτασε σε θρίαμβο με 77-70 επί της Στρασμπούρ, παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια της στο δεύτερο ημίχρονο με κορυφαίο τον πρώην «πράσινο» Έι Τζέι Σλότερ, που είχε 20 πόντους με 6/13 σουτ.

Η Λε Μαν, από την άλλη, δεν αντιμετώπισε επί της ουσίας προβλήματα απέναντι στη Σολέ, καταβάλλοντάς την με 71-61. Η τυπικά γηπεδούχος είχε εξαρχής το προβάδισμα και με τον Γιουσουφά Φαλ να φτάνει τους 19 πόντους και 5 ασίστ, πέρασαν στην επόμενη φάση. Εκεί θα βρει την Ναντέρ, η οποία με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο έκαμψε με 84-74 την αντίσταση της Λιμόζ, με τον Χέικο Σάφαρτζικ να βρίσκεται σε εξαιρετικό βράδυ με 15 πόντους και 6 ασίστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ