21 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Άναψαν τα… αίματα στο ΝΒΑ (vids)

Τρεις αποβολές είχαμε στο ΝΒΑ, με τους Κέβιν Ντουράντ και Ντε Μάρκους Κάζινς να κινούνται απειλητικά ο ένας προς τον άλλον και τον Άλεν Κραμπ να βγαίνει εκτός εαυτού, πετώντας με δύναμη την μπάλα.

Λίγο έλειψε να έχουμε σύρραξη στο «Smoothie King Center», στην αναμέτρηση των Νιου Ορλίνς Πέλικανς με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, όταν ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ των «πελεκάνων» και ο 29χρονος φόργουορντ των «πολεμιστών» άνοιξαν κόντρα. Αμφότεροι κινήθηκαν ο ένας προς τον άλλον, με φανερή διάθεση να... έρθουν στα χέρια, με την αντίδραση των συμπαικτών τους να είναι άμεση και πυροσβεστική. Φυσικά, αποβλήθηκαν και οι δύο από τους διαιτητές. «Δεν θα παλέψω με κάποιον. Δεν θέλω να τραυματιστώ. Ούτε θέλω να τιμωρηθώ. Δεν πρέπει να αφήνω τους αντιπάλους να με επηρεάζουν τόσο, είμαι στη λίγκα καιρό, ειδικά κάποιος σαν τον Κάζινς... Ξέρουμε πώς αντιδρά με ακραίους τρόπους», αρκέστηκε να τονίσει μετά το ματς ο Κέβιν Ντουράντ.

https://www.youtube.com/watch?v=cpKjN_1vuDo

O 25άχρονος γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς, από την πλευρά του, πέταξε την μπάλα από τη μία άκρη του παρκέ στην άλλη  στη «Philips Arena», επειδή εκνευρίστηκε, με αποτέλεσμα να αποβληθεί κι εκείνος από τους διαιτητές στη νίκη της ομάδας του επί των Ατλάντα Χοκς.

https://www.youtube.com/watch?v=HJUj1p8hjDk



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ