20.4 C
Athens
Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου, 2025

«Άναψαν» τα αίματα με Χάουαρντ και Μπάτλερ (vids)

Δεν έλειψε η ένταση στον πέμπτο τελικό των φετινών πλέι οφ του ΝΒΑ, ανάμεσα στους Μαϊάμι Χιτ και τους Λος Άντζελες Λέικερς, στην Disney World του Ορλάντο.

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ και ο Τζίμι Μπάτλερ ήρθαν στα χέρια ύστερα από μια διεκδίκηση ριμπάουντ, με το δεύτερο να αρπάζει από τη μέση τον πρώτο, αφού πρώτα τον είχε σπρώξει. Οι διαιτητές χρέωσαν από μία τεχνική ποινή τους δύο παίκτες, οι οποίοι χωρίστηκαν από τους συμπαίκτες τους.

https://www.youtube.com/watch?v=PIUYUjfo1d0

Ωστόσο, οι δυο τους συνέχισαν την κόντρα εντός παρκέ, με τον 34χρονο φόργουορντ/σέντερ να χρεώνεται με αντιαθλητικό φάουλ κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου, όταν χτύπησε στο κεφάλι τον αντίπαλό του, με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο παρκέ. Δεν γύρισε καν να τον κοιτάξει, ενώ υποστήριξε πως δεν ήθελε να τον χτυπήσει σκόπιμα, αλλά έτυχε να συμβεί καθώς η φάση εξελισσόταν.

https://www.youtube.com/watch?v=slYnbcGQr_s



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ