17.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Άλωσε τη Μόσχα και φουλάρει για πλέι οφ η Φενέρ (vids)

Η Φενέρμπαχτσε απέδειξε ότι βρίσκεται σε φοβερή φόρμα περνώντας νικηφόρα από την έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 89-83 και κάνοντας άλμα για την είσοδό της στα πλέι οφ.

Το συγκρότημα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ ανέβηκε στο 11-10 και φλερτάρει με την οκτάδα, ενώ το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη «έπεσε» στο 15-6 και παραμένει όμως στην κορυφή της βαθμολογίας.

Από το ξεκίνημα του αγώνα φάνηκε ότι οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν διάθεση να παραδοθούν και μετά το 21-15 στο 10', απάντησαν με δικό τους επιμέρους σκορ στο 23-17 στη δεύτερη περίοδο και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε ισόπαλο (38-38).

Η «μάχη» συνεχίστηκε με αμείωτη ένταση και στο δεύτερο μέρος, ωστόσο οι Τούρκοι έδειχναν αποφασισμένοι να κάνουν ένα διπλό που θα άλλαζε τα δεδομένα στην προσπάθειά τους να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να μπουν στην οκτάδα.

Με τον Γιαν Βέσελι να κάνει πάρτι στις δύο ρακέτες και τον Νάντο Ντε Κολό να έχει σωστές αποφάσεις, η Φενέρ άντεξε παρά τα «φαλτσοσφυρίγματα» με τα οποία οι διαιτητές προσπάθησαν να βάλουν στο κόλπο τους γηπεδούχους και η κόρνα της λήξης τη βρήκε θριαμβεύτρια με 89-83.

Ο ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ: Ο Νάντο Ντε Κολό γύρισε σε γνώριμα λημέρια και ήταν εντυπωσιακός τελειώνοντας τον αγώνα με 22 πόντους και 9 ασίστ, λέγοντας με αυτόν τον τρόπο «ευχαριστώ» στην πρώην ομάδα του που τον βράβευσε. Σπουδαίος και ο Γιαν Βέσελι με 24 πόντους και 6 ριμπάουντ. Για τους ηττημένους οι 18 πόντοι του Τόκο Σενγκέλια δεν ήταν αρκετοί.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η Φενέρ σούταρε εντυπωσιακά έξω από τη γραμμή των 6,75μ. με 9/18 τρίποντα, ενώ είχε εξαιρετική αναλογία ασίστ/λαθών με 22 τελικές πάσες για μόλις οκτώ σφάλματα. Κάπως έτσι έφτασε στο θρίαμβο.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε videos από το παιχνίδι:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ