25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Άλωσε την Ποντγκόριτσα η Αρμάνι

Η Αρμάνι Μιλάνο έβγαλε στο παρκέ το ταλέντο της και νίκησε στην έδρα της Μπουντούτσνοστ με 82-71.

Το συγκρότημα του Σιμόνε Πιανιτζιάνι πήρε από νωρίς το προβάδισμα στην αναμέτρηση και το διατήρησε μέχρι το φινάλε, έστω κι αν οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω κι επέστρεψαν στον αγώνα.

Ωστόσο στο φινάλε, η διαφορά ποιότητας των δύο αντιπάλων φάνηκε και το παιχνίδι κρίθηκε, με τους πρωταθλητές Ιταλίας να παίρνουν μία δικαιότατη νίκη.

Η Αρμάνι έδειξε από την πρεμιέρα ότι φέτος σκοπεύει να παρουσιαστεί πιο σοβαρή και να παλέψει για την πρόκριση στα πλέι οφ.

Η «καυτή» τριπλέτα: Οι Μίτσοφ, Νέντοβιτς και Τζέιμς πήραν τη μερίδα του λέοντος στο επιθετικό κομμάτι και δικαιώθηκαν για τις αποφάσεις τους. Για τους ηττημένους, ο Κλαρκ έμοιαζε να παλεύει μόνος του και σημείωσε 22 πόντους.

Με τη γλώσσα των αριθμών: Τα ριμπάουντ ήταν 33-30 υπέρ των Μαυροβούνιων, αλλά στην πραγματικότητα κυριάρχησαν και στις δύο ρακέτες. Κι αυτό διότι κατόρθωσαν να πάρουν 16 επιθετικά και να ανανεώσουν πολλές φορές τις επιθέσεις τους, παρά την αστοχία. Παράλληλα, οι Λομβαρδοί εκτελούσαν εξαιρετικά, καθώς είχαν 50% στα τρίποντα με 10/20 και 66,7% στα δίποντα με 22/33.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ