18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Άλωσαν το Όκλαντ οι Κινγκς (vids)

Οι Σακραμέντο Κινγκς εκμεταλλεύτηκαν τις απουσίες των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και τους κέρδισαν με 98-93 στην «Oracle Arena».

Οι «βασιλιάδες» διπλασίασαν τις νίκες τους απέναντι στους «πολεμιστές», που δεν είχαν και πάλι στη διάθεσή τους το Στεφ Κάρι και τον Κλέι Τόμπσον, ενώ δεν έπαιξε ούτε ο Κέβιν Ντουράντ που αντιμετωπίζει πρόβλημα στα πλευρά και υπολογίζεται πως θα απουσιάσει για περίπου δύο εβδομάδες και ο Όμρι Κάσπι αποσύρθηκε πρόωρα εξαιτίας διαστρέμματος στο δεξιό αστράγαλο. Ο Ντρέιμοντ Γκριν επέστρεψε μεν στη δράση κι είχε 14π., 10 ριμπάουντ, εφτά ασίστ, τέσσερα κλεψίματα και δύο κοψίματα, ο Κουίν Κουκ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 25π. και ο Νικ Γιανγκ συνείσφερε 16π., αλλά δεν αποδείχθηκαν αρκετοί για τους γηπεδούχους.

Ο Μπάντι Χιλντ με 22π,, εφτά ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ ηγήθηκε των «βασιλιάδων», ο Σκαλ Λαμπισιέρ είχε 15π., πέντε ριμπάουντ, τρεις ασίστ κι ένα κόψιμο και ο Κώστας Κουφός έμεινε στο παρκέ για 24.55’, με απολογισμό 5π., 12 ριμπάουντ και δύο κλεψίματα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν συνολικά δεκατέσσερα εύστοχα τρίποντα, ενώ κυριάρχησαν και στα ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=HEZ41StTPy0

https://www.youtube.com/watch?v=T5l9Og0AJaU

https://www.youtube.com/watch?v=xDhKlyPCO0g



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ