20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Άλμπα: Γκονζάλεζ αντί Ρενέσες στο τιμόνι!

Μια κίνηση που δεν περίμεναν και πολλοί έκανε η Άλμπα Βερολίνου σήμερα. Ανακοίνωσε πως προπονητής της ομάδας για τη σεζόν 2021-22 θα είναι όχι ο Αϊτο Ρενέσες, αλλά το μέχρι πρότινος δεξί του χέρι, Ίσραελ Γκονζάλεζ!

Ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Χιμάρ Οχέδα, τόνισε πως ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Άλμπα προσθέτοντας: "Έχουμε προετοιμαστεί γι' αυτό το βήμα εδώ και αρκετό καιρό, ξεκινώντας με τον Ίσραελ στο ρόλο του βοηθού και πέρυσι σε αυτόν του συνεργάτη πρώτου προπονητή. Το μεγάλο "ευχαριστώ" μας πηγαίνει στον Αϊτό (Ρενέσες) με τον οποίο είχαμε τη μεγάλη χαρά να συνεργαστούμε τα τελευταία χρόνια και έχει συμβάλλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη του συλλόγου. Η πόρτα της Άλμπα θα είναι πάντα ανοιχτή γι' αυτόν".

Ο ίδιος ο Ρενέσες δήλωσε: "Τα χρόνια που πέρασα στο Βεροίνο ήταν υπέροχα, μου άρεσε να βρίσκομαι σε αυτήν την πόλη, σε αυτή την ομάδα με τους οπαδούς και κυρίως με τους ανθρώπους με τους οποίους δουλεύαμε καθημερινά. Είμαστε περήφανοι για όσα έχουμε πετύχει σε αυτή την πορεία. Ήρθε η ώρα να κάνω ένα διάλειμμα ως προπονητής και να γεμίσω τις μπαταρίες μου. Είμαι χαρούμενος που ο συνεργάτης μου αναλαμβάνει τη θέση του προπονητή. Έδειξε τι μπορεί να κάνει κι εύχομαι σε αυτόν, στην ομάδα τα καλύτερα για το μέλλον. Η Άλμπα θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου".

Ο ίδιος ο Γκονζάλεζ δήλωσε: "Είμαι μέλος της οικογένειας της Άλμπα εδώ και τέσσερα χρόνια. Είμαι χαρούμενος που θα είμαι προπονητής αυτού του μεγάλου συλλόγου. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τον Αϊτο. Σε αυτά τα χρόνια έχω μάθει πολλά από αυτόν. Θέλω να μοιραστώ τα υπέροχα συναισθήματα με τους φίλους της ομάδας. Μας έλειψε το κοινό μας και θα είναι εκπληκτικό να παίξουμε ξανά σε ένα γεμάτο γήπεδο, αν το επιτρέψουν οι περιστάσεις".

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ