19.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Άλλο Ελλάδα, άλλο Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει απόψε (21.00, Novasports 1) από τα Δύο Αοράκια -κόντρα στην Μπασκόνια- την προσπάθειά του για διάκριση και στη φετινή Ευρωλίγκα.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ξεκίνησαν καλά την Stoiximan.gr Basket League καθώς ηττήθηκαν εντός έδρας από τον Παναθηναϊκό Superfoods στην πρεμιέρα με 71-68, ωστόσο οι διεθνείς αναμετρήσεις αποτελούν μία εντελώς διαφορετική υπόθεση.

Όπως είδατε και νωρίτερα στο σχετικό θέμα του Basketa.gr, για τους Πειραιώτες αποτελεί συχνό φαινόμενο να παίζουν με ομάδα από την Ιβηρική Χερσόνησο.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει στον αρχηγό Βασίλη Σπανούλη ο οποίος έμεινε πίσω για να συνεχίσει την αποθεραπεία του, ενώ εκτός θα μείνει και ο Μπράιαν Ρόμπερτς προκειμένου να προφυλαχθεί.

Είναι κατανοητό ότι τα πράγματα στην περιφέρεια της ελληνικής ομάδας θα είναι δύσκολα κι αυτό γιατί θα πρέπει να «τραβήξουν όλο το κουπί», ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο Γιάνις Στρέλνιεκς και να βοηθήσει στο «2» και ο Χόλις Τόμπσον.

Στον αντίποδα, οι Βάσκοι έως τώρα δεν έχουν θέλξει με την απόδοσή τους. Πρόκειται για μία ομάδα από την καλύτερη λίγκα του κόσμου, αλλά στον πάγκο της βρίσκεται ο πρωτόπειρος -ως κόουτς- Πάμπλο Πριτζιόνι.

Παράλληλα και η Μπσκόνια θα έχει σημαντικότατες απουσίες καθώς θα λείψουν οι Μπομπουά, ΜακΡέι, Γκαρίνο και Μαρτίνεθ. Άπαντες περιφερειακοί... Όπως φαίνεται λοιπόν το παιχνίδι θα καταλήξει στην ομάδα που θα κυριαρχήσει κοντά στο καλάθι, με τους ψηλούς του Ολυμπιακού να έχουν αρκετή δουλειά...

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ