27.3 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Άλλο δύο υπ’ ατμόν από την Εθνική ΗΠΑ!

Η ομάδα που θα εκπροσωπήσει τις ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κίνας τείνει να εξελιχθεί σε... ανέκδοτο, αφού πριν καλά καλά αρχίσει η προετοιμασία της, ένας ένας οι παίκτες που είχαν επιλεγεί για να τη στελεχώσουν, δηλώνουν ότι θα προτιμήσουν να κάνουν κάτι άλλο τον Αύγουστο. Ήδη έχουν ενημερώσει πως δεν θα παίξουν με την Εθνική οι Άντονι Ντέιβις, Τζέιμς Χάρντεν, Μπράντλεϊ Μπιλ, Σι Τζέι Μακ Κόλουμ, Έρικ Γκόρντον και Τομπάιας Χάρις, ενώ υπάρχουν κι άλλοι δύο που σκέφτονται πολύ σοβαρά να μην πάνε!

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Athletic, ο Κέβιν Λαβ και ο Ντάμιαν Λίλαρντ κάνουν πλέον δεύτερες σκέψεις όσον αφορά τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο και μέσα στις αμέσως προσεχείς ημέρες θα ανακοινώσουν την οριστική απόφασή τους.

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς, που τελεί χρέη ομοσπονδιακού προπονητή, και τα στελέχη της USA Basketball προφανώς δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να μεταπείσουν τους αστέρες τους, αφού ειδικά στις ΗΠΑ... με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται. Ως εκ τούτου φροντίζουν να αναπληρώσουν τα κενά, τουλάχιστον αριθμητικά, διότι παίκτες όπως ειδικά ο Χάρντεν και ο Ντέιβις δεν μπορούν να αντικατασταθούν.

Θα κληθούν λοιπόν, όπως γράφει το Athletic, οι γκαρντ των Σέλτικς Τζέιλεν Μπράουν και Μάρκους Σμαρτ και πιθανότατα ο νεοαποκτηθείς από τους Ουόριορς Ντ' Άντζελο Ράσελ και ο Άαρον Γκόρντον από το Ορλάντο. Κι από εκεί και πέρα θα γίνουν και οι ανάλογες... προσευχές για να μη φύγει κανένας άλλος...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ