23.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Άλλος κόσμος η ΕΣΚΑ-Η με την ΕΑΠ να θέλει πλέι οφς

Ενώ η ΕΟΚ, και όλες οι ενώσεις, μια μετά την άλλη βάζουν ένα τέλος στα πρωταθλήματα τους, στην ΕΣΚΑ-Η παρατηρούμε τι θέατρο του παραλόγου, κάτι που ξεκίνησε από τη στιγμή που η ένωση ζήτησε τις προτάσεις των ομάδων, για το αν θα πρέπει να ολοκληρωθούν ή όχι τα πρωταθλήματα.

Φαίνεται, πως τα χρήματα, και ότι έχει δαπανηθεί παίζει μεγαλύτερο ρόλο σε αυτή την περίπτωση, με τον προπονητή της ΕΑ Πατρών σε δηλώσεις που έκανε στην «Π» και διαβάσαμε στο «pelop.gr» να μιλάει για προϋποθέσεις και δημόσια υγεία, αλλά ούτε λίγο, ούτε πολύ να τονίζει πως δεν είναι δίκαιο να ανέβει ο Α.Σ.Σ Αμαλιάδας (Σφήκα) στην Γ' Εθνική, χωρίς πλέι οφς.

Αναλυτικά ο Λάμπρος Φραγκισκάτος αναφέρει : «Ναι, φυσικά και πρέπει να γίνουν πλέι-οφ. Είναι το πιο δίκαιο από όλα, αρκεί οι προϋποθέσεις για τη δημόσια υγεία να το ευνοούν. Η κάθε ομάδα έχει την οπτική της, ποιο είναι όμως το πιο τίμιο και το πιο σωστό; Εδώ έχουν διατεθεί χρήματα, κόποι, θυσίες, προσπάθειες, δεν μπορείς να δώσεις έτσι ένα πρωτάθλημα. Μόνο αν συναινέσουμε εμείς, οι άλλες ομάδες της 4άδας, θα ανέβει η Σφήκα χωρίς πλέι-οφ. Και η Σφήκα, όμως, δεν είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Αν είχε παίξει με όλους και τους κέρδιζε με 2-0, τότε ναι, να ανέβαινε απευθείας. Με εμάς είναι στο 1-1. Με τον Αίολο και τον Ηφαιστο/Αχιλλέα χάνει 1-0. Με τον Προμηθέα 2014 έπαιξε δεύτερο παιχνίδι; Θυμίζω ότι στην Πάτρα τον κέρδισε χωρίς τα παιδιά της Ανδρικής που έπαιζαν στο Eurocup. Από όσο ξέρω και από τη διοίκηση της ΕΑΠ, ο Σύλλογός μου είναι θετικός στο να γίνουν πλέι-οφ».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο προπονητής της Ολυμπιάδας, Γιάννης Δίπλαρος : «Απευθύνω την εξής ερώτηση προς όλους: Ανεβαίνει στη Γ΄ Εθνική η πρωταθλήτρια; Η απάντηση είναι ναι. Αφού, λοιπόν, υπάρχει άνοδος, αυτή επιβάλλεται να παιχθεί στο παρκέ. Βάσει προκήρυξης, η διαδικασία της ανόδου προβλέπει πλέι-οφ. Σε ό,τι αφορά την ομάδα μου, αν μας ζητηθει να συμμετάσχουμε στα πλέι-οφ, σε περίπτωση που αρνηθούν οι πιο πάνω από εμάς στην βαθμολογία, τότε θα συμμετάσχουμε»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ