28.1 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Άλλοι δύο στα πιτς!

Φαίνεται πως δεν το έχει η μοίρα της ΑΕΚ να παίξει πλήρης σε κανέναν αγώνα φέτος. Κι όχι μόνον αυτό, αλλά τα προβλήματα παρουσιάζονται την τελευταία στιγμή για να μην μπορεί ο Λούκα Μπάνκι να κάνει τίποτα ώστε να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του!

Στην τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα με την Μπάμπεργκ τέθηκαν νοκ άουτ δύο παίκτες. Ο Βασίλης Καββαδάς ένιωσε ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα και αποχώρησε, ενώ ο Νίκος Ρογκαβόπουλος υπέστη διάστρεμμα στο αριστερό πόδι του. Οι δύο παίκτες υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και φυσικά δεν πρόκειται να αγωνιστούν την Τετάρτη.

Πιο σημαντική είναι απουσία του Καββαδά, ο οποίος έχει κρίσιμο ρόλο ως back up του Χάντερ, αντίθετα ο Ρογκαβόπουλος δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής και μπορεί να τον αναπληρώσει στο ρόστερ ο Μωραΐτης. Το μόνο καλό για τον Μπάνκι είναι ότι ο Ρόμπερτσον παίζει καλά τελευταία και δείχνει ικανός να σηκώσει μόνος του το βάρος του αναπληρωματικού σέντερ.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τον Ντούσαν Σάκοτα, έβγαλε ένα μέρος της προπόνησης και ισχύει ό,τι είπε ο Μπάνκι νωρίτερα. Θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ