23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Άλλη μία δωρεά από τον Λοβ

Ο Κέβιν Λοβ δείχνει για ακόμη μία φορά το κοινωνικό και γενναιώδορο πρόσωπό του. Ο παίκτης των Κλίβελαντ Καβαλίερς ήταν από τους πρώτους παίκτες που βγήκαν μπροστά, όταν ξέσπασε η πανδημία και διακόπηκε η αγωνιστική δράση, προσφέροντας οικονομική βοήθεια στο προσωπικό του γηπέδου της ομάδας. 

Τώρα, περίπου μήνες αργότερα, ο Λοβ επανέρχεται με νέα δωρεά, η οποία αγγίζει τις 500.000 δολάρια, με αποδέκτη το τμήμα ψυχολογίας του UCLΑ, του Κολλεγίου στο οποίο φοίτηση και ο ίδιος. 

Ο Λοβ αντιλαμβάνεται από πρώτο χέρι την κρισιμότητα της ψυχικής υγείας, αφού στο παρελθόν έχει ταλαιπωρηθεί και ο ίδιος από κρίσης πανικού, κάτι το οποίο δεν έχει κρύψει. 

Τέλος, η προσφορά του Λοβ αναγνωρίζεται, γεγονός που αποδεικνύεται περίτρανα από το βραβείο «Arthur Ashe Courage», που του απονεμήθηκε προ ολίγων ημερών στα «ESPYS»

Ο ίδιος ανέφερε αναφορικά με αυτό: «Είναι τεράστια τιμή να παίρνω αυτό το βραβείο και νιώθω πολύ ταπεινός μπροστά σε αυτό. Αν το να λέω την ιστορία μου, μπορεί να βοηθήσει έστω ένα παιδί που υποφέρει να καταλάβει τι βιώνει, ξέρω ότι οι προσπάθειες μου άξιζαν. Και ελπίζω μια ημέρα να μπορέσουμε να σβήσουμε το στίγμα γύρω από τις ψυχικές ασθένειες, κάνοντας την αρχή από τις δημόσιες συζητήσεις και ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να αναζητήσουν βοήθεια όταν την χρειάζονται, ενώ θα ακολουθεί έρευνα, δράση και αλλαγή». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ