21.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Άλλαξε πόστο στον Πανερυθραϊκό ο Αντωνίου (pic)

Στην οικογένεια του Πανερυθραϊκού θα παραμείνει ο Τάσος Αντωνίου, ο οποίος ωστόσο μετά από έξι χρόνια στο παρκέ, αναλαμβάνει χρέη τιμ μάνατζερ.

Και με αυτή τη κίνηση η ομάδα των βορείων προαστίων δείχνει ότι τιμά τους ανθρώπους της, ενώ θυμίζουμε ότι ο Τάσος Αντωνίου δεν αποχαιρετάει τα παρκέ, καθώς θα αγωνίζεται στην Α' ΕΣΚΑ με τον Εύνικο.

Αναλυτικά :

«Τάσος Αντωνίου, ο νέος Team Manager του Πανερυθραϊκού!
Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ, με ιδιαίτερη χαρά, αλλά και πάντα με σεβασμό στην ιστορία του, ανακοινώνει ότι ο Τάσος Αντωνίου, έπειτα από έξι συναπτά έτη που τίμησε και με το παραπάνω τη φανέλα της ομάδας μας ως παίκτης, από φέτος αλλάζει πόστο και αναλαμβάνει καθήκοντα Team Manager στο ανδρικό μας Τμήμα!
Ο Τάσος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του Πανερυθραϊκού, αφού για έξι ολόκληρα χρόνια ήταν από τα βασικά «εργαλεία» του ρόστερ, αλλά και ένα από τα πλέον αγαπημένα παιδιά της εξέδρας, όντας παράδειγμα αυταπάρνησης, ομαδικότητας και αγωνιστικότητας και έχοντας πια συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με τον Σύλλογο!
Τάσο, σου ευχόμαστε μέσα απ’ την καρδιά μας ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ στα νέα σου καθήκοντα και είμαστε σίγουροι ότι και από το καινούριο σου πόστο θα συνεχίσεις να κάνεις αυτό που κάνεις πάντα... Να δίνεις και την ψυχή σου!
Ο Πανερυθραϊκός τιμά την ιστορία του».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ