18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Άλλαξε ώρα το Λαύριο-ΑΕΚ

Αλλαγές εξέδωσε η ΕΟΚ όσον αφορά την ώρα διεξαγωγής του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο και την ΑΕΚ αλλά προανήγγειλε ότι θα ορισθεί εκ νέου ο προημιτελικός του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι όπως και ο ημιτελικός της νικήτριας ομάδας και ο μεγάλος τελικός τη διοργάνωσης.

Η ώρα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας έφτασε με τον αγώνα ανάμεσα στον Κολοσσό Ρόδου και τον Προμηθέα Πάτρας να κάνει την αρχή απόψε (20:00). Όμως η ελληνική ομοσπονδία προέβη σε αλλαγές όσον αφορά άλλους αγώνες της διοργάνωσης για τηλεοπτικούς λόγους αλλά και λόγω των κρουσμάτων που βρέθηκαν σε μέλη του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα το τζάμπολ της αναμέτρησης του Λαυρίου με την ΑΕΚ θα γίνει στις 20:00 και όχι στις 17:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Σας ενημερώνουμε ότι, για τηλεοπτικούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο ομάδων, ο αγώνας Λαύριο-ΑΕΚ για τους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών της 10/02/2021 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 20.00 στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Ο ημιτελικός ανάμεσα στους νικητές των προημιτελικών αγώνων Ηρακλής-ΠΑΟΚ και Κολοσσός Ρόδου-Προμηθέας Πάτρας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 20.00 με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3.

Ο προημιτελικός αγώνας Παναθηναϊκός – Περιστέρι και ο ημιτελικός ανάμεσα στους νικητές των αγώνων Παναθηναϊκός-Περιστέρι και Λαύριο-ΑΕΚ, καθώς και ο τελικός της διοργάνωσης θα ορισθούν εκ νέου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ