22.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Άιζακ: «Δεν μετανιώνω που αγωνίστηκα στη “φούσκα”»

Ο Τζόναθαν Άιζακ αποδείχθηκε από τους πιο άτυχους αθλητές που αγωνίστηκαν στη "φούσκα" του ΝΒΑ καθώς αποκόμισε έναν σοβαρό τραυματισμό αλλά δεν φαίνεται να μετανιώνει για την παρουσία του στο Ορλάντο.

Ο νεαρός φόργουορντ των Μάτζικ προερχόταν από έναν σοβαρό τραυματισμό στην αρχή της σεζόν και παρόλα αυτά αποφάσισε να βοηθήσει την ομάδα του στην επανεκκίνηση του ΝΒΑ αλλά η μοίρα του είχε άλλα σχέδια, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού στο γόνατο.

Αυτός ο τραυματισμός αναμένεται να τον αφήσει εκτός παρκέ για ολόκληρη την επόμενη σεζόν, όμως σύμφωνα με τα λεγόμενά του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "The Athletic" δεν θεωρεί ότι βιάστηκε να επιστρέψει στη δράση και ότι με την παρουσία του στη "φούσκα" ήθελε να υποστηρίξει τα πιστεύω του.

«Δεν πιστεύω ότι βιάστηκα. Ήμουν έτοιμος και δεν έχω αμφιβολία για αυτό. Όποιος με είδε να παίζω τότε το καταλάβαινε ότι ήμουν εντάξει. Ήμουν σε σπουδαία φυσική κατάσταση, αν και έψαχνα ρυθμό, αλλά πηδούσα πιο ψηλά από ποτέ στην ζωή μου. Δεν μετανιώνω που επέστρεψα, ούτε για το γεγονός ότι αγωνίστηκα στην "φούσκα". Εμπιστεύτηκα το επιτελείο της ομάδας και πήραμε μία απόφαση. Ήμουν έτοιμος και ήταν απόφασή μου, την οποία και ακολούθησα και χαίρομαι που το έκανα» ενώ στο τέλος τόνισε:

«Αν κάποιος μιλάει για ένα θέμα κατόπιν εορτής, τότε έχει πάντα δίκιο. Αν μου έλεγαν πως αν έπαιζα υπήρχε πιθανότητα να πάθω ρήξη χιαστού ίσως να έπαιρνα διαφορετική απόφαση, αλλά δεν θα την έπαιρνα αυτόματα. Με το να είμαι στην "φούσκα" μπόρεσα να υποστηρίξω κάποια πράγματα που ήθελα. Μίλησα για θέματα που με απασχολούσαν, ήμουν με τους συμπαίκτες μου και αυτό δεν θα το άλλαζα με τίποτα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ