21.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Άγριο «ξεκατίνιασμα» Μπάρκλεϊ με Γκριν! (vids)

Κόντρα «ξέσπασε» ανάμεσα σε Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Ντρέιμοντ Γκριν, με τον άλλοτε «αστέρα» του ΝΒΑ να εκφράζει... με υπερβολικό τρόπο τη γνώμη του για τον φόργουορντ των Ουόριορς και εκείνον να του απαντάει... με το ίδιο νόμισμα.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν έγινε κεντρικό πρόσωπο στο ημίχρονο του Game 2 των ημιτελικών Δύσης ανάμεσα στους Ουόριορς και τους Πέλικανς, όχι όμως... για καλό λόγο. Κι αυτό, γιατί υπήρξε μια αψιμαχία μεταξύ του ιδίου και του Ραζόν Ρόντο, προτού πάνε στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες, κάτι που με τον φόργουορντ των «Πολεμιστών» δε συμβαίνει πρώτη φορά.

Και κάπου εκεί έρχεται... να χτυπήσει ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ, μέσω μίας εκ των «φαρμακερών» ατακών του. Ο άλλοτε σούπερ σταρ του ΝΒΑ και νυν σχολιαστής στην αμερικανική τηλεόραση για τα παιχνίδια του ΝΒΑ, επιτέθηκε φραστικά στον «Dray», τονίζοντας μετά την προβολή του επεισοδίου με τον Ρόντο, ότι «θέλω πάρα πολύ να τον χτυπήσω στο πρόσωπο».

Ο συμπαρουσιαστής του, Σακίλ Ο' Νίλ, όπως θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο, τον ρωτούσε... αν είναι καλά, αλλά ο Γκριν ήταν εκείνος που του επεφύλασσε την πιο ενδιαφέρουσα απάντηση, σε σχετικό ερώτημα που του τέθηκε στη συνέντευξη Τύπου. «Πολλοί μιλούν στην τηλεόραση, πίσω από ένα μικρόφωνο ή μία κάμερα. Το θέμα είναι αν όντως θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο, γιατί αυτός με έχει δει από κοντά εκατομμύρια φορές. Αν θέλεις τόσο πολύ να με χτυπήσεις στο πρόσωπο, κάν'το. Αν πάλι δε θες, τότε σκάσε», είπε χαρακτηριστικά ο «άσος» των Ουόριορς!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ