17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Άγριο κράξιμο Σμαρτ σε Σμιθ! (vid)

Ο Μάρκους Σμαρτ και ο Τζέι Αρ Σμιθ κόντεψαν να έρθουν στα χέρια εξαιτίας ενός αντιαθλητικού μαρκαρίσματος του δεύτερου, με τον γκαρντ των Σέλτικς να μη διστάζει να... τα χώσει δημόσια στον αντίπαλό του.

Οι Μπόστον Σέλτικς έκαναν το 2-0 απέναντι στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, τα ξημερώματα της Τετάρτης (16/5), με μία από τις φάσεις που χαρακτήρισαν το παιχνίδι, να είναι το «βρώμικο» παιχνίδι του Τζέι Αρ Σμιθ πάνω στον Αλ Χόρφορντ. Ο σουτέρ των «Ιπποτών», έσπρωξε φανερά τον αντίπαλό του, χωρίς πρόθεση να διεκδικήσει την μπάλα, την ώρα που ο ψηλός των «Κελτών» ήταν έτοιμος να σκοράρει, με την πράξη του αυτή να είναι αρκετά επικίνδυνη και να χρεώνεται με αντιαθλητικό φάουλ.

Αυτός που έσπευσε πρώτος να υπερασπιστεί τον Χόρφορντ και... να τα βάλει με τον Σμιθ, ήταν ο Μάρκους Σμαρτ και οι δυο τους δεν ήθελαν πολύ για να προκαλέσουν «σύρραξη». Μπορεί τα πνεύματα να ηρέμησαν, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, αλλά ο Σμαρτ κάθε άλλο παρά ήρεμος ήταν, όταν του τέθηκε ερώτημα για τη συγκεκριμένη φάση. «Εκεί έξω παίζουμε μπάσκετ. Και το είδα, ότι ο Αλ ήταν σε θέση να μην μπορεί να αμυνθεί, γιατί ήταν στον αέρα και δεν είχε έλεγχο του σώματός του, ούτε έβλεπε. Και πας, λοιπόν, να βάλεις στην πλάτη του τα χέρια σου. Δεν μπορείς να επιτρέψεις να γίνεται κάτι τέτοιο και δεν είναι η πρώτη φορά, που το κάνει αυτό εναντίον μας ο Τζέι Αρ», είπε αρχικά ο γκαρντ των Σέλτικς, για να εξηγήσει την αντίδρασή του ως εξής: «είναι σαν τον νταή στο σχολείο, θα συνεχίσει να σε ενοχλεί μέχρι να σηκωθείς όρθιος, και αυτό έκανα εγώ ακριβώς».

Για να λέγονται όλα, βέβαια, ο Τζέι Αρ Σμιθ παραδέχθηκε το «βρώμικο» παιχνίδι, αναφέροντας πως «καταλαβαίνω γιατί μου έδωσαν αντιαθλητικό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ