20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Άγνοια Τζόρτζεβιτς για Τεόντοσιτς και Μαριάνοβιτς

Το επόμενο «παράθυρο» της FIBA για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 πλησιάζει, αλλά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ακόμα δεν γνωρίζει σε ποιους παίκτες μπορεί να υπολογίζει.

Ο 50χρονος τεχνικός ανακοίνωσε προ καιρού τους «εκλεκτούς» του, αλλά οι διαρροές δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους. Ο Νίκολα Γιόκιτς ήταν ο πρώτος που έθεσε εαυτόν εκτός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας για τους επόμενους δύο αγώνες του με την Ελλάδα και την Εσθονία, δεν αποκλείεται όμως να μην είναι ο μόνος. Μετά το Γιόβιτσα Άντονιτς και ο ομοσπονδιακός προπονητής παραδέχθηκε πως δεν γνωρίζει εάν θα παίξουν στις 13 Σεπτεμβρίου στα Δύο Αοράκια και στις 16 Σεπτεμβρίου στο Βελιγράδι o Μίλος Τεόντοσιτς και o Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς: «Πήγαν στο Λος Άντζελες για να εξεταστούν από γιατρούς. Θα συνομιλήσω με τους Κλίπερς την ερχόμενη εβδομάδα και θα τότε θα μάθουμε εάν θα είναι διαθέσιμοι για τα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου. Έπειτα από αυτό θα είμαι σε θέση να ανακοινώσω τους δεκαέξι παίκτες για τα προσεχή παιχνίδια μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ