19.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

“Όχι” στην αίτηση αναστολής και δημοψήφισμα!

Μετά την επιβολή της ποινής απαγόρευσης εισόδου του στα γήπεδα της Ευρωλίγκας για ένα έτος, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατέθεσε αίτηση προκειμένου να ανασταλεί η εφαρμογή της ποινής μέχρις ότου εκδικαστεί η έφεση, την οποία έχει υποβάλει. Παρ' όλα αυτά η διοργανώτρια απέρριψε αυτή την αίτηση. Η ποινή ισχύει κανονικά μέχρι να εκδοθεί απόφαση επί της έφεσης, πράγμα που σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν επιτρέπεται να μπαίνει στα γήπεδα. Οπότε αποκτά ενδιαφέρον η στάση που θα κρατήσει στον αγώνα της Πέμπτης με την Μπασκόνια, δεδομένου ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα πάει κανονικά στο ΟΑΚΑ.

Πάντως με ανακοίνωση που εξέδωσε, η ΚΑΕ ενημερώνει πως το δημοψήφισμα που προανήγγειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για παραμονή ή όχι στην Ευρωλίγκα θα γίνει τις επόμενες μέρες και το αποτέλεσμά του θα είναι άμεσα εφαρμόσιμο!

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι ο Εφέτης της Euroleague απέρριψε το αίτημα για αναστολή της ποινής που είχε επιβληθεί στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
 
Είναι προφανές πως δεν υπάρχει επαρκής χρόνος για τη διοργάνωση του δημοψηφίσματος, πριν την αναμέτρηση της Πέμπτης (8/2) με την Μπασκόνια, με το ερώτημα που έχει θέσει ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος.   
 
Γι’ αυτό και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ξεκινά άμεσα τις ενέργειες ώστε ο κόσμος του Παναθηναϊκού, αφού ενημερωθεί για όλες τις λεπτομέρειες, να αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας στη διοργάνωση, μέσω δημοψηφίσματος, το οποίο θα διεξαχθεί τις επόμενες ημέρες. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα είναι άμεσα εφαρμόσιμο".  

Η ανακοίνωση δείχνει πως ο αγώνας αυτός μπορεί να έχει την δική του ξεχωριστή σημασία, καθώς ίσως είναι ο τελευταίος του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, ή ο τελευταίος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο "τριφύλλι", ειδικά αν τελικά εμφανιστεί αύριο στο ΟΑΚΑ. Η ανακοίνωσή του άλλωστε δείχνει πως δεν υπάρχει καμία ταλάντευση στα όσα έχει ήδη πει, συνεχίζοντας σταθερά στο δρόμο που αποφάσισε να χαράξει. Οι "πράσινοι" άλλωστε θεωρούν πως ουσιαστικά υφίσταται μια σιωπηρή τιμωρία, καθώς πιστεύουν πως από τη  στιγμή που έχει κατατεθεί έφεση, η ποινή κανονικά θα έπρεπε να μην είναι εφαρμόσιμη, μέχρι και την εκδίκαση αυτής.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ