24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Όταν «πάτησε γκάζι»… χάθηκε η Ρεάλ (vids)

Η Ρεάλ Μαδρίτης αποδείχθηκε πολύ υψηλό «εμπόδιο» για την Τενερίφη των Κατσικάρη-Βασιλειάδη, με τη «Βασίλισσα» να περνά στον τελικό του Copa Del Rey με 77-59. 

Η πρώτη από τις δύο ομάδες του τελικού του Κυπέλλου Ισπανίας, στο Final Eight που πραγματοποιείται στην έδρα της Γκραν Κανάρια, είναι η Ρεάλ Μαδρίτης που κατέβαλε με 77-59 την «ελληνική» Τενερίφη. Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο, όπου η ομάδα των Καναρίων Νήσων έμοιαζε να... της βάζει δύσκολα (38-37), η «Βασίλισσα» μπήκε αποφασισμένη στην επανάληψη και ξέφυγε πολύ γρήγορα, ιδίως χάρη στην εξαιρετική της άμυνα που δέχθηκε μόλις 21 πόντους στο δεύτερο 20λεπτο. 

Οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο, κάπως έτσι, πέρασαν στον τελικό, όπου περιμένουν την Γκραν Κανάρια ή την Μπαρτσελόνα, με τον Λούκα Ντόντσιτς να έχει 17 πόντους με 7/14 σουτ, 7 ριμπάουντ και πέντε ασίστ. Οι 16 πόντοι με 7/11 δίποντα του Φραν Βάσκεθ δεν ήταν αρκετοί για την Τενερίφη, με τον Κώστα Βασιλειάδη να μην καταφέρνει να σκοράρει σε 21 λεπτά συμμετοχής, αν και παράλληλα είχε τρία ριμπάουντ και τρεις ασίστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ