26.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Όταν μιλούν οι “Big-3”

ΛεΜπρον Τζέιμς, Κάιρι Ίρβινγκ και Κέβιν Λοβ σκόραραν από κοινού… 89 πόντους και οι Καβαλίερς έκαναν το 2-0 απέναντι στους Πέισερς. Διπλασίασαν τις νίκες τους και οι Σπερς. 

Οι Καβαλίερς παιδεύτηκαν αρκετά στο πρώτο παιχνίδι της post season από τους Πέισερς αλλά εν τέλει έκαναν το 1-0. Στο δεύτερο, παρουσιάστηκαν (ελαφρώς) πιο συγκεντρωμένοι και αφού βρέθηκαν να προηγούνται με 18 πόντους διαφορά, επικράτησαν με 117-111 για το 2-0. Ο Κάιρι Ίρβινγκ ήταν… όλα τα λεφτά για τους “Καβς” καθώς σκόραρε 37 πόντους με τον Κέβιν Λοβ να ακολουθεί με 27. Ο ΛεΜπρον Τζέιμς μέτρησε δύο λιγότερους, δέκα ριμπάουντ αλλά και οκτώ λάθη όταν όλη η ομάδα του Κλίβελαντ είχε 18. Από τους Πέισερς που θα προσπαθήσουν ενώπιον του κοινού τους να φέρουν την σειρά στα ίσια, ο Πολ Τζορτζ είχε 32 πόντους και ο Τζεζ Τιγκ 23. 

Στο 2-0 βρίσκονται (αισίως) και οι Σπερς που δεν δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν τους Γκρίζλις με 96-82. Όπως “μαρτυράει” και το σκορ, τα “Σπιρούνια” έπαιξαν εξαιρετική άμυνα και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα του Μέμφις, από την στιγμή μάλιστα που ο Κάουι Λέοναρντ ήταν… ορεξάτος. Με 37 πόντους και 11 ριμπάουντ, ήταν ο κορυφαίος του παρκέ ενώ τέσσερις ακόμα συμπαίκτες του ήταν διψήφιοι. Από τους Γκρίζλις που μεταφέρουν την σειρά στην έδρα τους για τα επόμενα δύο παιχνίδια, ο Μάικ Κόνλεϊ είχε 24 πόντους και ο Ζακ Ράντολφ τέσσερις λιγότερους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ