31.1 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Όλοι θέλουν Ουέιντ, που έμεινε ελεύθερος

Σε σκέψεις για τον επόμενο «σταθμό» στην καριέρα του μπαίνει πλέον ο Ντουέιν Ουέιντ, μετά την αποχώρησή του από τους Σικάγο Μπουλς.

Οι δύο πλευρές είχαν κινήσει εδώ και καιρό τις διαδικασίες για τη λύση της συνεργασίας τους και σύμφωνα με τη «Chicago Tribune» αυτή ήρθε με τον 35άχρονο γκαρντ να χαρίζει στους «ταύρους» τα οκτώ από τα συνολικά 24 εκατ. δολάρια που προέβλεπε το συμβόλαιό του για το 2017-2018 προκειμένου να εξασφαλίσει την ελευθερία του. «Ήταν όνειρο για εμένα να παίξω στο Σικάγο. Πήγαμε στα πλέι οφ. Αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετική κατεύθυνση. Σέβομαι την απόφασή τους. Υπάρχουν ομάδες που θα εξετάσω. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι να βρω το κατάλληλο ρόλο. Νιώθω ότι μπορώ ακόμα να βοηθήσω», παραδέχθηκε ο ίδιος στην εφημερίδα της γενέτειράς του αναφορικά με την αποχώρησή του.

Αρκετές ομάδες έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Μαϊάμι Χιτ, Σαν Αντόνιο Σπερς και Λος Άντζελες Λέικερς να προηγούνται στην... κούρσα σύμφωνα με το ESPN.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ