21.7 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Όλη η Ευρώπη παίζει μπάσκετ

Πολλές επιλογές υπάρχουν και σήμερα (11/4) και θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις πάντοτε ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, σ' έναν κρίσιμο αγώνα για τη Stoiximan.gr Basket League. Η Ένωση είναι δικαιολογημένα το φαβορί του ματς, αλλά θα επιλέξουμε το «διπλό» με πλεονέκτημα 8,5 πόντων. Στο «Βενετόκλειο», ο Κολοσσός θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα και μπορεί να κάμψει την απόδοσή του. Η τριάδα μας θα κλείσει με το παιχνίδι του Άρη κόντρα στην Κύμη. Οι φιλοξενούμενοι θα αποδειχτούν μαχητικοί κι αν χάσουν δεν θα συμβεί με περισσότερους από επτά πόντους.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στην Ισπανία, η Μάλαγα έχει τις δυνατότητες να περάσει από την έδρα της Ομπραδόιρο. Στο «διπλό» θα ποντάρουμε και στον αγώνα της Μπούργος με την Ανδόρρα. Με τη δύναμη των φιλοξενούμενων θα πάμε και στο ματς της Γκραν Κανάρια στο γήπεδο της Μπιλμπάο.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Σε παιχνίδι του γερμανικού πρωταθλήματος, η Μπάμπεργκ θα υποδεχτεί την Μπαϊρόιτ. Οι Βαυαροί θέλουν μία ακόμα νίκη για να πλησιάσουν στα πλέι οφ. Θα ποντάρουμε στον άσο με διαφορά επτά ή περισσότερων πόντων. 

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Τέλος, στη Γαλλία, η Σαλόν φιλοξενεί τη Στρασμπούρ. Η ομάδα του Βενσάν Κολέ είναι ανώτερη και θα την εμπιστευτούμε, σε πολύ καλή απόδοση.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τριάδα

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (+8,5)      1      1,85

Κολοσσός Ρόδου - Προμηθέας    1      1,65

Άρης - Κύμη (+6,5)    2      1,87

Τριάδα

Ομπραδόιρο - Μάλαγα   2    1,50

Μπούργος - Ανδόρρα    2     1,65

Μπιλμπάο - Γκραν Κανάρια    2      1,47

Μονό

Μπάμπεργκ (-6,5) - Μπαϊρόιτ    1     1,91

Μονό

Σαλόν - Στρασμπούρ (-1,5)     2      1,91



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ