26 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Όλα του φταίνε του Πέσιτς (vids)

H Μπαρτσελόνα δεν έφτασε στο Final Four της Ευρωλίγκας και από χθες δεν βρίσκεται και στην κορυφή της βαθμολογίας της ACB. Η φετινή σεζόν είναι σαφώς καλύτερη από τις αμέσως προηγούμενες, αλλά και πάλι δεν πέτυχε το στόχο του Final Four. Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς θεωρεί πως φταίνε τα ΜΜΕ και οι "επιθέσεις" του προς αυτά είναι πλέον συχνές.

Πριν από το τέταρτο παιχνίδι της σειράς των play off της Ευρωλίγκας με την Αναντόλου Έφες και με την Μπαρτσελόνα να έχει γνωρίσει μία από τις πλέον βαριές ευρωπαϊκές ήττες της ιστορίας της, κατηγόρησε τον Τύπο της Καταλονίας πως αδιαφορεί για την ομάδα. Κι αυτό γιατί στην media day βρίσκονται λιγότεροι δημοσιογράφοι από ότι θα ήθελε ή θα περίμενε.

Στις 28 Απριλίου μετά την ήττα από την Μπανταλόνα αρνήθηκε να μιλήσει και όχι με τόσο ευγενικό τρόπο στην τηλεόραση και στην Μιλένα Μαρτίν, παρά και το ότι υπάρχουν οι σχετικές οδηγίες και κανόνες από την ACB.

Και χθες, μετά την ήττα από την Βαλένθια, φέρθηκε αναλόγως στον έτερο συνεργάτη της τηλεόρασης και πρώην παίκτη, Λούθιο Ανγκούλο: "Γιατί δεν πας να ρωτήσεις τον προπονητή που νίκησε;¨ ήταν η ατάκα του και έφυγε.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ