20.6 C
Athens
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024

Όλα τα λεφτά στο Όκλαντ

Η σειρά των τελικών του ΝΒΑ φεύγει από το Τορόντο και ταξιδεύει στο Όκλαντ με ένα 1-1 και μία ολόκληρη χώρα να κινείται σε ρυθμούς μπασκετικούς. Οι Ουόριορς κατάφεραν να κάνουν το μπρέικ απέναντι στους Ράπτορς και να φέρουν τη σειρά στην "Oracle Arena".

Οι τελικοί αυτοί είναι οι πέμπτοι συνεχόμενοι τελικοί που παίζουν οι Ουόριορς και μάλιστα οι πιο... ακριβοί. Συγκεκριμένα, οι τιμές των εισιτηρίων στο γήπεδο των πρωταθλητών θα ανέβουν στα ύψη και ο λόγος είναι η αλλαγή έδρας. Με την έναρξη της νέας σεζόν η ομάδα του Στιβ Κερ μετακομίζει στην άλλη μεριά του Όκλαντ σε μία νέα αρένα. Έτσι τα εισιτήρια για τo τρίτο παιχνίδι της σειράς μπορεί να φτάσουν μέχρι και τις 46.000 δολάρια, ενώ στην επίσημη ιστοσελίδα τους, οι Ουόριορς έγραψαν για έναν από τους φιλάθλους τους ο οποίος πλήρωσε 93.000 δολάρια για μία θέση στα court seats. 

Μπορεί λοιπόν οι τιμές να τσούζουν αλλά τουλάχιστον, οι φίλαθλοι των Ουόριορς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά τους καλύτερους χωρίς την παρέα του Drake...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ