23.3 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Ψυχικό…Λας Βέγκας και πλέον Καβάλα για Χουχούμη

Ο πρόεδρος της Καβάλας Βαγγέλης Παππάς είχε προαναγγείλει πως η ομάδα της Μακεδονίας εκτός από κοινοτικό παίκτη, τον οποίο αναζητεί μετά την αποπομπή του Λούκα Μίτροβιτς, είχε ως στόχο να πραγματοποιήσει ακόμη μια μεταγραφή.

Έτσι, η ομάδα του Ανδρέα Καραπιπερίδη θα ενισχυθεί στην περιφερειακή της γραμμή, δίνοντας τα χέρια με τον Νίκο Χουχούμη, ο οποίος την σεζόν που μας άφησε αγωνίστηκε στην Α2 με το Ψυχικό, έχοντας 4,7 πόντους και 1,3 ριμπάουντ. Ο Χουχούμης αγωνίστηκε σε 8 παιχνίδια στην Basket League με τον Πανελευσινιακό την σεζόν 2013-2014, για να συνεχίσει την ερχόμενη σεζόν στα Τρίκαλα, τα οποία τον έστειλαν στους Τιτάνες Παλαμά.

Την καλύτερη του σεζόν την πραγματοποίησε το 2016-2017 στην Β' Εθνική με τον Εργοτέλη του Γιώργου Μακράκη, ενώ το καλοκαίρι προσπάθησε να βρει μια θέση στις Η.Π.Α και την G Leauge όταν έδωσε το παρών στο καλύτερο προπονητικό κέντρο της χώρας, στο Impact Basketball, με φιλοδοξία να πάρει μέρος σε επαγγελματικό πρόγραμμα προπόνησης μαζί με παίκτες υψηλού επιπέδου. Ο 22χρονος γκαρντ κέρδισε το δικαίωμα να επιλεγεί από ομάδα της G League, χωρίς να τα καταφέρει, και πλέον επιστρέφει στην Ελλάδα για την Καβάλα.

photo credit : eurokinissi.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ